Wpis z mikrobloga

#awanturaokase łapcie, może ktoś będzie ogladał ta awantura o kase na dysku czy nie. jakbym mógł poprosić to poprosze o jakies 9 zł aby kupić pakiet "Standardowy" abym miał więcej GB na tym google drive (chodziaz raczej moge to sam ogarnac ale pozniej)

Pamiętajcie że odcinki cały czas się uploaduja (będzie ich aktualnie 54 bo miejsca na dysku brakuje)

milego ogladania, mirki :D

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1kc5eM0Al5CWAVIUghzrejf8oygP9fMME
irylek - #awanturaokase łapcie, może ktoś będzie ogladał ta awantura o kase na dysku ...

źródło: image

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@irylek: własnie zauważyłem że mi brakuje odcinek 86. już myślałem że jest lost media bo nie znalazlem na chomikuj ale kiedyś go pobrałem i go mam :)
  • Odpowiedz
@irylek: Niech ci pan Bóg w dzieciach wynagrodzi :) A co do obejścia i darmowego limitu to i przy okazji zabezpieczenia zbiorów załóż sobie nowe konto google na każdy sezon czy coś, wtedy jak spadnie jeden link to zawsze zostaną pozostałe
  • Odpowiedz
@irylek: jest bardzo źle, solorz ma ostrą jadkę na starą awanturę o kasę, poniżej głupi link który był tylko na wykopie przez parę dni i cyk skasowane

ja od przyszłego poniedziałku zaczynam nagrywanie starej awantury w lepszej jakości i ulepszanie jakości przez AI
eSUBA94 - @irylek: jest bardzo źle, solorz ma ostrą jadkę na starą awanturę o kasę, p...

Pobierz
  • Odpowiedz
@irylek: zamierzasz wrzucić wszystkie odcinki na google drive?
Również zdążyłem pobrać całość Awantury o kasę nim usunęli z YT tylko gdzieś zaginął mi odcinek 128,więc prośbą,jeśli byś mógł podzielić się tym odcinkiem😉
  • Odpowiedz
@irylek: napisz mi na priv numer konta/numer telefonu do blika, chetnie sie dorzuce, bo szukalem wszedzie i nigdzie nie moglem znalezc, wykupilem abonament na chomiku, zeby pobrac, i d--a, w polowie sie przerywa i nie idzie dalej pobieranie :)
  • Odpowiedz
@irylek: jak widać nie pozostaje mi nic innego chyba że oni tą awanture będą puszczać o losowej godzinie na polsat2 i trzeba kampić

nie wiem czy nie pracować z AI po prostu nad 720x576 i tyle
eSUBA94 - @irylek: jak widać nie pozostaje mi nic innego chyba że oni tą awanture będ...

Pobierz
  • Odpowiedz