Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz

#perfumy
- Khamrah Qahwa
- Asad
- Qaed Al
I zgadzam się - czuję tylko tego ananasa i to w niekoniecznie najlepszym wydaniu. Bardzo mnie męczy.
Przynajmniej Qahwa się mojej mamie podoba i chyba jej zostawię jak mi obieca, że będzie używała. A jak nie, to mam jeszcze ciocię co ma zwykła Khamrhę i sobie chwali.
Qahwa podobno jest
( ͡º ͜ʖ͡º) Jak chlałem z kuzynem to robiliśmy przegląd moich zapachów, wypsikałem go tą Khamrą i La fede . Pojechał do domu to żona się go pytała czym on tak ładnie pachnie ( ͡º ͜
@anoysath: jakiej promocji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@walk_man: https://www.pepper.pl/promocje/marc-antoine-barrois-ganymede-perfumy-100-ml-1443-eur-909533
Z tego, co pamiętam, to BdJ był bardziej wytrawny, ale jak dla mnie, to są do siebie naprawdę podobne :)