Wpis z mikrobloga

Jedną z zalet bycia w wieku 35+ jest to, że kij mnie obchodzi jakiś #budda czy inny pseudo #influencerzy. Nie mam pojęcia kim oni są, nie oglądam ich filmików. Nawet nie bardzo wiem gdzie miałbym to znaleźć bo zatrzymałem się na youtube/facebook a instagram czy tiktok są mi kompletnie obce. Jak byłem jakieś 5 lat temu w galerii i była reklama o "sławnych tiktokerach" co niby mają się tam pojawić to myślałem, zę chodzi o jakiś zegarmistrzów (bo zegarek robi tik - tak). W pracy zatrudniliśmy jakąś młodą laskę co miała 25 lat i w kółko gadała mi o jakiś "znanych gościach co robią filmiki" i teraz ich aresztowali albo uciekli za granicę. I tłumaczy mi to, jakieś ksywki, nawija o #famemma itd. a ja kompletnie nie mam pojęcia o co jej chodzi. Posiedze sobie wieczorkiem, pogram w Diablo IV i mam tych influencerów w dupie.
#zalesie
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Klimbert: Szacuneczek ziomek, może i gościa nie znasz ale psyche to masz silną jak Budda xD Jak planujesz mieć dzieci to radze zacząć się interesować co się w świecie dzieje
  • Odpowiedz
@Klimbert: zawsze mnie r-----------ą tacy ludzie jak ty. Albo ci co piszą "kto to" pod jakimś newsem o celebrycie

na co ty liczysz? że ludzie będą pisać:

OOOO TAK KRÓLU PADAMY NA KOLANA, DOCENIAMY JAKIM JESTEŚ BUNTOWNIKIEM A MY TYLKO OWIECZKAMI! JAK WSPANIALE ŻE WYCHODZISZ PRZED SZEREG. POWINNIŚMY BYĆ TACY JAK TY
  • Odpowiedz
@Klimbert Mnie raz daawno teemu, ponad 10 lat młodsza znajoma zapytała czy oglądam losowanie Buddy, a nawet nie wiedziałem co to jest. Coś może mignęło mi kiedyś, że jakiś gość nagrywa coś z autami na YT, ale nie oglądałem ani razu. Też jestem 35+.
  • Odpowiedz
@Klimbert: Mozna miec w dupie tych influencerów i ich głupich wyznawców, ale potem sobie mysle, ze oni mają taki sam głos w wyborach jak ja. I to mnie przeraża.
  • Odpowiedz
Albo mi sie wydaje, albo za kazdym razem jak jest jakaś afera to widze twojego posta, gdzie musisz zaznaczyć jak to bardzo masz to w dupie i nie znasz tych ludzi XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Klimbert to spoko, że zatrzymałes się na YouTubie i nie znasz jednego z największych twórców na YouTubie w Polsce - można go nie lubić ale miał miliony wyświetleń
  • Odpowiedz
  • 0
Albo mi sie wydaje, albo za kazdym razem jak jest jakaś afera to widze twojego posta, gdzie musisz zaznaczyć jak to bardzo masz to w dupie i nie znasz tych ludzi XD

@harrame: wydaje ci się bo pierwszy raz to napisałem :-)
  • Odpowiedz
ja kompletnie nie mam pojęcia o co jej chodzi.

@Klimbert: każde pokolenie ma jakihś idolów. Takie same boomerskie p---------e słyszałem od rodziców i starych gdy jarałem się pokemonami i power rangers(mighty morphin). Też mam teraz 30+, kompletnie przestało mnie kręcić to co kiedyś ale rozumiem, że dzieciaki w wieku X mogą mieć jakaś zajawke.
  • Odpowiedz