Aktywne Wpisy

Lawsuit +1
Skad ze ja tak zapytam Musk bierze ten networth?
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje

źródło: temp_file534355844332196707
Pobierz
KhalTanio +309
#twinpeaks
R.I.P David Lynch
R.I.P David Lynch

źródło: vlcsnap-4356
Pobierz
zajezdzic organizmu raczej nie zamierzam i nie chcialbym stracic tej masy miesniowej ktorej mam. czasami jak mam mozliwosc robie x2 sesje cardio rano i wieczorem. mysle ze sama zmiana i wywalenie smieciowego jedzenia juz powinna dac poprawe a dolozenie cardio tylko ja spotegowac.niestety jestem bardzo wysoki i teprocesy budowy sa dosc powolne, na mocnej masie jak bylem w sztosie treningowym dziennie szly ogromne ilosci zarcia... #mikrokoksy
źródło: temp_file4044911384882944502
PobierzZ dietą polecam high carb/low fat jeżeli chcesz robić rekompa jak już tego nie robisz - dużo więcej energii w totalu na ciężkie treningi siłowe/cardio w ogólnym rozrachunku.
nie lubie cwiczyc typowo pod maks wyniki, raczej bazuje na obciazeniu 75% max, nie cche nabawic sie jakiejs kontuzji. moje
PPL na 3x w tygodniu nie jest jakiś super, bo partie mięśniowe ćwiczysz tak na prawdę tylko raz w tygodniu - minimum 2 razy na tydzień (może być jedna ciężka sesja, druga średnia/lekka) powinno wlecieć na partię jak chcesz mieć lepsze efekty. Tutaj 3x FBW, albo FBW + Upper + FBW