Aktywne Wpisy

Pasterz30 +7

wfyokyga +34
Znowu żadnego kontentu nima w tym internecie by z-----ć, coraz gorzej jest.
źródło: temp_file4006579784849975740
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file4006579784849975740
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
zajezdzic organizmu raczej nie zamierzam i nie chcialbym stracic tej masy miesniowej ktorej mam. czasami jak mam mozliwosc robie x2 sesje cardio rano i wieczorem. mysle ze sama zmiana i wywalenie smieciowego jedzenia juz powinna dac poprawe a dolozenie cardio tylko ja spotegowac.niestety jestem bardzo wysoki i teprocesy budowy sa dosc powolne, na mocnej masie jak bylem w sztosie treningowym dziennie szly ogromne ilosci zarcia... #mikrokoksy
źródło: temp_file4044911384882944502
PobierzZ dietą polecam high carb/low fat jeżeli chcesz robić rekompa jak już tego nie robisz - dużo więcej energii w totalu na ciężkie treningi siłowe/cardio w ogólnym rozrachunku.
nie lubie cwiczyc typowo pod maks wyniki, raczej bazuje na obciazeniu 75% max, nie cche nabawic sie jakiejs kontuzji. moje
PPL na 3x w tygodniu nie jest jakiś super, bo partie mięśniowe ćwiczysz tak na prawdę tylko raz w tygodniu - minimum 2 razy na tydzień (może być jedna ciężka sesja, druga średnia/lekka) powinno wlecieć na partię jak chcesz mieć lepsze efekty. Tutaj 3x FBW, albo FBW + Upper + FBW