Aktywne Wpisy

Lewusx +162
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.

źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +471
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie

źródło: 20250209_124906
Pobierz
Jakieś pro tip na męskie włosy, żeby się nie puszyły i NIE zwiększały objętości? Testowałem różne rzeczy i w praktyce wychodzi tak, że owszem, mam "normalne" włosy (już suche) i wyglądają fajno, ale już po godzinie - dwóch same z siebie nabierają objętości. Nie zapuszczam stąd nigdy długich włosów, bo przez to że naturalnie się kręcą i są gęste, to wyglądam potem jak młody Grechuta.
A obecnie chciałbym spróbować takich fest dłuższych, tylko żeby grzywka mi swobodnie powiewała na wietrze, a nie stała cała czupryna jakbym n-----ł na nią pół puszki lakieru do włosów.
Trochę #modameska i #niebieskiepaski
Mam naturalnie lekko kręcone włosy (które siłą rzeczy widać dopiero, kiedy są dłuższe). Do tego mają tendencję do zwiększania objętości. A tego nie lubię, dlatego raczej miewam krótkie fryzury, które to niwelują. Chciałbym jakiś trick, żeby były bardziej "płaskie" i tyle
Używasz suszarki?
Ogólnie wszystko co nam obciąży włosy to emolienty, więc pokombinowalbym z jakimiś oleistymi produktami, typu cloud Control od bluuman. Nakładasz kilka kropel przed lub po wysuszeniu(najlepiej dyfuzorem), zależnie od tego co da lepszy efekt, i smigasz.
Skończyło się na tym, że żeby cokolwiek uratować z mojego tzw. piękna, musiałem dociąć na krótko.
Tak więc wrócę pewnie do sprawy za kilka