Wpis z mikrobloga

Ile czasu jeszcze trzeba tłumaczyć ludziom, że kobiety uprawiają s--s, bo też mają potrzeby i chcą, a nie z przykrej powinności?

Przypadkowo trafiłam na jakiś post na insta chyba nieoficjalnego profilu hotelu paradise i było duuuzo komentarzy od Grażynek w średnim wieku.
Sporo z nich dotyczyło seksualności Sandry nazywając ją SZYBKODAJKĄ, krytykowały, że niby „dała mu”, żeby go zatrzymać i zarzucały jej brak szacunku do siebie za ten s--s.

Chciałam wyrazić frustracje, bo aż mi się niedobrze zrobiło.
#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chccg: ja zawsze ostro reaguje na teksty typu: dała mu, itp od lat z tym walczę, "feminizuję" syna itd, natomiast śmieszy mnie nieodmiennie, jak Sandra s--s z Mateuszem po pijaku nazywa relacją romantyczna( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chccg: z powinności już dawno nie uprawiają seksu, ale z wyrachowania, kupczenia, a nawet nagradzania chłopa seksem owszem (hehe dzień chłopaka to na prezent ruchanie). Baby często traktują dupe jak walutę, takie są fakty.
  • Odpowiedz
@apeee: jest popyt, jest podaż. Gdyby takie proste manipulacje nie działały, to nie byłoby takiego zjawiska. Pretensje można mieć tylko do tych, którzy są na to podatni
  • Odpowiedz