Wpis z mikrobloga

#budda Jakbym z-----ł z karuzel vatowskich ponad 100 baniek i wyprowadził hajs gdzieś na konta na Seszelach, a przybiliby mi za to 10 lat pierdla, to chętnie bym posiedział. Wychodzę i jestem ustawiony do końca życia. Obstawiam, że tak to właśnie wygląda. Change my mind.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sawes05 nie każdy, uwierz. za żadne pieniądze nie straciłbym 10 lat życia gdzie leci ci wszystko koło nosa a na ważne uroczystości idziesz w pasiaku i obrączkach. jak traktujecie hajs ponad wolność to nie mam pytań.
  • Odpowiedz
  • 0
@LucjanCyfer: Jeżeli nie miałbym nic do stracenia, to tonący brzytwy się chwyta. W przypadku, gdy mam rodzinę, dziecko w drodze i zobowiązania względem nich, nawet czegoś takiego bym nie rozważył. Aczkolwiek to dygresja do kwestii ludzi odpowiedzialnych za wałek Amber Gold. Ich klienci kasy nie odzyskali, a szefostwo trochę posiedziało / posiedzi i do końca życia są ustawieni, bo pieniądze gdzieś wyprowadzone. (°°
  • Odpowiedz
@sawes05 spoko, rozumiem. jeżeli chodzi o Amber gold to ludzie oficjalnie skazani to słupy, które c---a do gadania miały i mają. dostali kasę za podpisy i skończyło się jak się skończyło. schemat zawsze jest ten sam. poczytaj sobie np. o mariusu olechu albo dwóch innych starych wyjadaczy przewijających się w temacie bursztynowego złota.
  • Odpowiedz
@sawes05: Bo myślisz, że po wyjściu po takich zarzutach nie jesteś pod obserwacją? Przelewu z lipnego konta nie zrobisz. Wyprać kasę po takiej akcji też prosto by nie było. Chyba, że byś po wyjściu wyjechał tam i na wyspie wielkości małego powiatu spędził byś resztę swojego życia za bardzo nie mając jak wykorzystać tego bogactwa.
  • Odpowiedz
@sawes05: pewnie jeszcze na stojąco pod szafę wchodzisz, skoro sadzisz takie farmazony. Ale tu nie chodzi tylko o czas, 10 lat w izolacji z patusami nieodwracalnie zmienia psyche.
  • Odpowiedz