Wpis z mikrobloga

#budda słabo znam jego temat, ale czy mi się wydaje, że zawinęli go po ostatnim odcinku, bo którym miało być losowanie ostatniej loterii?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ECMAlover: proces zbierania na niego dowodów trwał pewnie parę lat. Służby były dwa kroki przed nim. Wiedzieli, że zorganizuje licytację. Tam nie było żadnego przypadku. Wszyscy mówią o CBŚ, ale w to pewnie były zaangażowane jeszcze jakieś służby. Tu chodzi o grubą kasę.
  • Odpowiedz
  • 0
@AnalnyNiszczyciel no z tymi dowodami, to każdy wiedział nawet go nie znając, więc sam zainteresowany też wiedział. I tu nagłe aresztowanie po ostatniej akcji, gdzie znaleźli marne 90mln. A 10 osób. Już wieżę, że tylko tyle uzbierali. Chyba, że na łeb :P

Brzmi to jak ustawka, gdzie budda podzieli się zyskiem z państwem, ale pod stołem (znów bez podatków), dostanie mały wyrok i za dwa lata będzie czysty siedIał na Kajmanach
  • Odpowiedz
  • 0
@zbyszko-z-bogdanca bardziej bym liczył na dzielenie tortu i dodatkowy fejm. Jakby nie nagonka na niego, to jak mam być szczery nigdy nie wiedziałbym, kto to jest a w efekcie sam obejżałem już kilka jego filmów :)
  • Odpowiedz