Aktywne Wpisy
hihi-hoho +37
dla tych plusujacych maszyny wojenne tak tylko pragnę przypomnieć jak wyglądała wojna dla waszych i naszych przodków
wfyokyga +20
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
To wszystko po około 2 tygodniach od uruchomienia profilu na tej platformie.
Coco Jambo i do przodu :P
#tinder #facebookrandki #podrywajzwykopem
@KeepGoingBaby: xD
@Maxior99: z tego co zdążyłem zauważyć no nie jest kolorowo :(, ja to robię trochę bardziej dla sportu, a nuż się uda, ale jak nie to nie będę marudził. Na tych tinderach
itp. to jeszcze nie byłem, może będzie słabo, może nie, da się zauważyć że bardzo dużo kobiet jest tam dla atencji i nie traktuje tego poważnie, więc tym bardziej
@fervi: pracuje, ale ciężej to przenieść na poszerzanie kręgu znajomych, poznawanie przez sieć to bardziej trzeba traktować jak dodatek, to dla mnie bardziej zdrowe podejście
Przede wszystkim IMO zobacz czy nie możesz czegoś zrobić z wyglądem. To głównie on sprawił, że mam więcej par itd. Nie znaczy to, że z automatu kogoś wyrwiesz, bo psychika podczas rozmów jest ważna i dodatkowo więcej par nie znaczy, że są to najlepsze możliwe pary na rynku. Ale zawsze to punkt wyjściowy.
Warto też zastanowić się ogólnie (chociaż jak mało
Jeżeli przeciętna dziewczyna ma po godzinie ponad 100 matchy którzy do niej piszą to jej ego rośnie wykładniczo
Zeby nie bylo też nie chciałbym być w związku z osobą której ja ani trochę nie pociągam
Babka nie chce się umawiać z piwniczakiem, który jedyne co robi to wali konia. Wszyscy to robią, ale jak nie masz pasji to co z Ciebie będzie?
Po 1. Od roku jestem sam, a tak to przez ostatnie 10 lat byłem w związkach więc nie wiem o jakim strachu przed kobietami mowa
Po 2. Jak to nie mam pasji ? Skąd w ogóle to założenie, że jestem piwiniczakiem ktory jedyne co robi to wali konia ?
Po 3. Zwiazek z osobą która Cie nie pociąga niczego dosłownie nie zmieni ,a może wręcz wyrządzić dużo zła sobie
1) No jak byłeś w wielu to może nie jest tak źle. Wiele osób nie było wcale albo było w jednym przez długi czas i myślą, że jak jedną babę utrzymali to już jest git. Nie mówię, że tak nie jest, ale zarazem mogłeś trafić na taką, której coś odpowiadało, a 99% nie odpowiada - jak np. kwestia aborcji, czarny humor itd (a to stety czy niestety ważne tematy)
Bycie w związku bez pociągu to jest błąd i szkoda nie tylko dla siebie ale też dla partnera/partnerki
@KeepGoingBaby: Te fejsbukowe randki są do d--y już. Pierwsze miesiące funkcjonowania tego były fajne. Wpadało po 10-15 par tygodniowo czasami. A dziś co najwyżej jedna.
Po prostu stało się to samo co po części z tinder. Każdy ma tam konto. A połowa ma zeby mieć
Po prostu stało się to samo co po części z tinder. Każdy ma tam konto. A połowa ma zeby mieć
@Wookash071: czyli poprostu to spowszedniało, przewiduje że to samo będzie na innych apkach jeśli z nich skorzystam, no cóż i tak nie nastawiałem się że pójdzie
Po moich doświadczeniach to na tych portalach większość ludzi nie szuka dojrzałej relacji. A jak szukają to