Wpis z mikrobloga

xD

Dziewczyna opowiada, że ​​każdy Ukrainiec (lub ktoś, kogo Polacy wzięli za Ukraińca) choć raz w Polsce słyszał zdanie: wypierd@l#j na ukraine..

#ukraina #wojna #rosja
Pokojowa - xD

Dziewczyna opowiada, że ​​każdy Ukrainiec (lub ktoś, kogo Polacy wzięl...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pokojowa: Zachowanie tych Polaków jest czymś naturalnym, zdrowe społeczeństwo nie ufa obcym plemionom i po prostu Polacy starają się to jakoś komunikować ( ͡ ͜ʖ ͡)
Przykład chorego społeczeństwa widzimy we Francji czy Niemczech, tam dali sobie wmówić że ściąganie obcych plemion w postaci islamu i murzynów jest ok.
  • Odpowiedz
@okonek812:

nie jestem onucą tylko stwierdzam fakty

Fajnym profilem możesz się pochwalić jako nie onuca. Pewnie tylko przypadek że na ostatnie 20 wpisów tylko jeden nie był na tagu #ukraina
  • Odpowiedz
Zachowanie tych Polaków jest czymś naturalnym, zdrowe społeczeństwo nie ufa obcym plemionom i po prostu Polacy starają się to jakoś komunikować ( ͡ ͜ʖ ͡)

@koala667: wow, co za bzdury, przeszedłeś samego siebie
zachowanie= chamstwo tych polaków nie jest czymś naturalnym a Ukraińcy dalej są najlepszymi imigrantami z tych którzy będą do nas w najbliższych latach przybywać. Szkoda mi tej dziewczyny, ale głupków w Polsce
  • Odpowiedz
Przykład chorego społeczeństwa widzimy we Francji czy Niemczech, tam dali sobie wmówić że ściąganie obcych plemion w postaci islamu i murzynów jest ok.

@koala667: Albo w Anglii i Holandii gdzie sobie naściągali polaków:)
  • Odpowiedz
@panzerfucker: Jesteś pięknoduchem, ja jednak wolę realistyczne podejście do kontaktów międzyludzkich. Gdyby Polacy byli na miejscu Ukraińców to pewnie by nami pogardzano w dużo większym stopniu. Fakty są takie że ukry mają u nas dobrze....czasami za dobrze. Płaczliwe historie tej dziewczyny nie robią na mnie wrażenia. Jak im nie odpowiada zachowanie Polaków to mają 100 innych krajów do wyboru, my się nie będziemy dostosowywać do gości w naszym kraju (
  • Odpowiedz