Aktywne Wpisy
s3b4 +1116
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Dziewczyna opowiada, że każdy Ukrainiec (lub ktoś, kogo Polacy wzięli za Ukraińca) choć raz w Polsce słyszał zdanie: wypierd@l#j na ukraine..
#ukraina #wojna #rosja
ja w uk tez slyszalem "leave means LEAVE", ale przewaznie takie rzeczy mowia niziny spoleczne
Przykład chorego społeczeństwa widzimy we Francji czy Niemczech, tam dali sobie wmówić że ściąganie obcych plemion w postaci islamu i murzynów jest ok.
Fajnym profilem możesz się pochwalić jako nie onuca. Pewnie tylko przypadek że na ostatnie 20 wpisów tylko jeden nie był na tagu #ukraina
@koala667: wow, co za bzdury, przeszedłeś samego siebie
zachowanie= chamstwo tych polaków nie jest czymś naturalnym a Ukraińcy dalej są najlepszymi imigrantami z tych którzy będą do nas w najbliższych latach przybywać. Szkoda mi tej dziewczyny, ale głupków w Polsce
Niech się swoją racją nażre.
@koala667: Albo w Anglii i Holandii gdzie sobie naściągali polaków:)
Komentarz usunięty przez autora