Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +147
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
PiotrFr +47
A fajnych kawiarni masz od groma. Lubię Cytat, Efemerię, Fornir, Tociekawa, Nowa Prowincja, Pożegnanie z Afryką, Siesta, Magia - do tej ostatniej szczególnie lubię chodzić i zazwyczaj zapraszałem na pierwsze randki. Jak wejdziesz to do końca i w prawo, będą schody na dół do piwnicy. W tygodniu jest tam pusto i klimatycznie, w dodatku nie