#hotelparadise Ciekawe, że na tej pandorze nikt nie zadał ani jednego pytania do Oli. A byłoby kilka trudnych do zadania. Sandra i Mateusz pod obstrzałem, bo oni są jedyną prawdziwą parą. Oczywiście na miarę programu. Reszta to fasady, aby dojść do finału.
@OneMalaga: Wątpię by to było takie proste, a sama Aleksandra nie jest tam tak lubiana jak się tutaj uważa. Niektórzy są wobec niej po prostu ostrożni.
@inertia-kow Tyle się o tym mówiło. Nie pokazują wszystkich pytań na Pandorze. Dla produkcji mogły być one mało ciekawe w dalszej perspektywie. Po prostu
@Amikamamy: Jestem obserwatorem tego widowiska i takie mam wnioski. Co do reszty, nie chce mi się rozpisywać, ale to nie Maja zapewnia rozrywkę tylko scenarzysta tak rozpisuje jej rolę odkąd jest z Wojciechem.
@inertia-kow: to swoją drogą, ale jeśli tak podchodzić do tego to i inni uczestnicy tańczą jak im produkcja zagra, czyli ....oglądamy to co oni nam emitują i ,,nikt'' tam nie jest taki ,,zły'' bo to wina montażu i reżyserki a my się tutaj nakręcamy bo ..... ?
@Amikamamy: Jest to mało ambitny program rozrywkowy i nic nie musi wyglądać tak jak to jest przedstawiane w tv. Maja uchodzi tu za jakąś żyletę, podczas gdy to reżyser wstawił ją do pojedynku małego z dużym, gdzie duży musi się bardziej pochylić, żeby złapać piłeczkę. A teraz maja wygrała konkurs na wiedzę i razem z Wojtkiem mają prawo wybrać dwie osoby do odpadki. Dla przykładu, dzisiaj Karolina i Karol wygrali
@inertia-kow: z tym, że dużo jest reżyserki i produkcja rozdaje karty jak się im podoba - to zgoda, no ale! Daj że spokój z tą TRUDNĄ GRĄ LOGICZNĄ xD Moja córka układa podobny poziom trudności, i tak, nie zasłaniam jej przy tym oczu, ale ma niecałe trzy lata
@Rurekkb: Masz rację, trochę przesadziłem. Powinienem był dodać "na miarę trudności, jakie uczestnicy spotykają podczas konkurencji innych niż sportowe" :) Dodatkowa trudność, że jednak trzeba było biegać i upewniać się co do wzoru i kolorów, a potem przekazać to sensownie partnerowi. W porównaniu do pytań o hemoglobinę, Balladynę itd. uważam, że była to konkurencja, której zwycięscy zasługiwali na coś więcej niż wspólne wygibasy pod okienm Azjaty.
@inertia-kow:
a skąd o tym wiesz ?masz jakieś konkret info od uczestników ?
a lubić, no cóż mało kto lubi jak mu się w oczka
@inertia-kow: to swoją drogą,
ale jeśli tak podchodzić do tego to i inni uczestnicy tańczą jak im produkcja zagra,
czyli ....oglądamy to co oni nam emitują i ,,nikt'' tam nie jest taki ,,zły'' bo to wina montażu i reżyserki
a my się tutaj nakręcamy bo ..... ?
mało ważne się robi czy to ,,ustawka'' czy nie ,jak zresztą każde reality