Wpis z mikrobloga

@JanKremovski po pierwsze - z wypowiedzi w żaden sposób nie wynika, że to on miał taką wiedzę. Słowo podzielić było raczej w kontekście podziału pieniędzy z przestępstwa. Po drugie - widać, że wysyłasz screena maila niewysłanego. Po trzecie - mam nadzieję, że jesteś świadomy, że informowanie o popełnieniu przestępstwa gdy jesteś świadomy, że ono nie wystąpiło jest również przestepstwem? Reasumując - realnie to większe problemy mógłbyś mieć ty.
pawelczixd - @JanKremovski po pierwsze - z wypowiedzi w żaden sposób nie wynika, że t...

źródło: image_picker_A0DF5B82-771E-40AC-8195-44BD7967E6D9-51839-0000069F5B3D5D4A

Pobierz
  • Odpowiedz
O tym zadecyduje już Prokurator (specjalnie z dużej)

@JanKremovski: potwierdzam, jestem tym prokuratorem, potwierdzam że polski_jacob już tu z nami siedzi ze łbem owiniętym szmatą, i śpiewa
  • Odpowiedz
@JanKremovski: 304 kpk to tzw. społeczny obowiązek zawiadomienia o przestępstwie i jego naruszenie nie wiąże się z żadnymi negatywnymi konsekwencjami prawnymi. Przepis penalizujący niezawiadomienie o niektórych przestępstwach to 240 kk
  • Odpowiedz
  • 1
@artur-szarak: Chodziłem do prywatnej, i w naszej szkole nikomu nie przyszłoby na myśl zabierać komuś jedzenie, ale fajnie tam musiałeś mieć w biedaszkole z dziczą. Po za tym mieliśmy catering, żeby zdrowo się odżywiać a nie zapychać białym chlebem.
  • Odpowiedz