Wpis z mikrobloga

Ludzie od Buddy na pewno prowadzili jeszcze loterię:
OjWojtka
Isamu

Fame, Bungee mają ukryte już strony więc nie mogę sprawdzić ale domyślam się że ta sama firma
Malczyńscy jakaś inna firma.

#famemma

skoro zabierają ludziom co wygrali w ich loteriach auta to czy nie powinni też z innych loterii tej firmy zabierać?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@IcyHot: no ale nagrody w loteriach też były za te wyprane pieniadze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co więcej, mówi się że większość nagród to dawała właśnie ta firma, influencer miał tylko reklamować za duży %
  • Odpowiedz
@MrBeast: Pytanie 1. Komu kto wygrał zabrali auto? Pytanie 2. Kiedy w końcu zrozumiesz że tu nie chodzi tylko i wyłącznie o zorganizowanie loterii ale o to co się działo z pieniędzmi z tej loterii, o vacie i innych rzeczach?
  • Odpowiedz
@IcyHot: nieprawda, chodzi o organizowanie loterii promocyjnej, która nie była loterią promocyjną a loterią samą w sobie, na którą obowiązują zupełnie inne przepisy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@IcyHot: ja nie wiem, wiem tyle, że mówisz, że wiesz, że nie chodziło o loterie, a nie wiesz że o nie też chodziło. więc siebie sie spytaj skad wiesz ze nie chodziło o loterie, a co sie działo potem z pieniedzmi.
  • Odpowiedz