Aktywne Wpisy

Voltee +537
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.

źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0
OjWojtka
Isamu
Fame, Bungee mają ukryte już strony więc nie mogę sprawdzić ale domyślam się że ta sama firma
Malczyńscy jakaś inna firma.
#famemma
skoro zabierają ludziom co wygrali w ich loteriach auta to czy nie powinni też z innych loterii tej firmy zabierać?
Chodzi o co się działo z pieniędzmi w spółce po loterii....
Co więcej, mówi się że większość nagród to dawała właśnie ta firma, influencer miał tylko reklamować za duży %
losowania malczynskich oraz czuuci
MCM GROUP NIP: 7133118721, REGON: 52183675500000
regulamin loterii: