Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +31
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
niepisowski +61
Jeżeli ktoś tak bardzo brzydzi się zapłacić 19% podatku od ZYSKU i jest z tego powodu zmienić rezydencję podatkową, to na co nam ktoś taki w społeczeństwie? Przecież to nadal znacznie mniej niż opodatkowanie+oskładkowanie na etacie.
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
#sejm #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
Niestety, takich buraków sami wybieramy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@windows95: xDD jak tam niedziele handlowe?
no właśnie na odwrót chyba. De jure marszałkowie są ważniejsi, de facto premier.
@Kagernak: To brzmi jak nie jestem za pisem ale...
@Kagernak: Przecież to bydło, które ma szacunek wyłącznie do tego co da radę próbować ukraść
@astrodamus: Ale co ty opowiadasz, na wykopie nie ma nikogo - powtarzam, nikogo - kto głosowałby na PiS.
@Kagernak: a co powiesz o takim pokazie szacunku jak na poniższym twicie? potępiasz, czy jednak podwójne standardy?
A tu jeszcze expose morawieckiego i zachowanie ówczesnej opozycji https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/gesty-sprzeciwu-w-czasie-expose-morawieckiego-zdjecie-tablet-i-obrot-plecami/mwnykv0?srcc=undefined&utm_v=2
Oczywiscie to ułamek zachowań. Buczenie, zakrzykiwanie, ogólne darcie mordy i b----l przy wystąpieniach przeciwników stosują obie strony, co ty na to? jedna moze druga nie? czy potępiasz w obu przypadkach
Komentarz usunięty przez autora
Akurat to g---o prawda, podczas przemowy PAD politycy koalicji rządzącej zachowali się podobnie jak wieśniacy z PiS, tyle, że nie wyszli z sali. To takie same buraki. Kretyni kontra kretyni.
https://klub-lewica.org.pl/aktualnosci/1395-zaprzysiezenie-prezydenta-i-tecza-ktora-nie-obraza
Obie strony są siebie warte pod względem szacunku wyborców i reprezentantów drugiej strony. A to dlatego, że wyborcom takie zachowanie podoba - nie widzą chamstwa, braku taktu i poszanowania instytucji tylko widzą "mądry apel".