Aktywne Wpisy
djtartini1 +279
W całej dyskusji o #onlyfans pomijamy ważny aspekt #finanse a mianowicie to, że top onlyfansiar ma większość wielkich wpłat od 1-3 podmiotów. To może być dofinansowanie przez samą platformę jako promocja do naganiania nowych dziewczyn lub, co bardziej prawdopodobne- sposób na pranie brudnych pieniędzy.
freedomseeker +17
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
Czy Kazik Staszewski jest w rzeczywistości uważany za jakiegoś mędrca, filozoficznego barda, intelektualnego punkowca przez ludzi ze swojego pokolenia? Ileś razy słyszałem w różnych wywiadach odniesienia do niego „a bo Kazik to”, „jak to Kazik kiedyś powiedział..” itp.
Dzisiaj słuchałem go u Mazurka (który wiecznie chwali się że go zna) i szczerze to nie wydaje się być jakimś erudytą i nie jest też zbyt elokwentny.
Co o nim sądzicie? Przerost formy nad treścią czy ja tego nie rozumiem? Nie hejtuje, chce tylko poznać opinie
#muzyka #mazurek #rmffm #polityka
@Klynt_Wschodniodrzewny: że gdyby nie wiersze jego ojca, to by był sobie grajkiem weselnym.
"Jego teksty można o kant d--y potłuc".
Niewątpliwie kultowa postać w polskiej muzyce, a nazywanie go "mędrcem" pewnie sam by wyśmiał.
Co się zaś tyczy pytania od @Klynt_Wschodniodrzewny – uważam, że Kazik w dalszym ciągu (choć raczej nie w tak dużym stopniu jak 20-30 lat temu) jest uznawany za autorytet – w wielu dziedzinach i to nie tylko przez ludzi ze swojego pokolenia. Ja sam reprezentuję generację o level niżej (87 here), jednak nie mam wątpliwości,
Ale potem przyszło zramolenie i od tego czasu jest źle czasem bardzo źle. Tekstowo powstają takie "perełki" jak: "Mój drogi synku
pamiętaj, że