Wpis z mikrobloga

#escapefromtarkov BSG to jednak najwyższa jakość. Zresetowałem sobie wczoraj profil PvE, poszedłem na Ground Zero, wyczyściłem mapę, pozbierałem fanty i teraz dobre jaja. Dodali przechodzenie między mapami. Jak odpali się to przejście to wszystkie inne wyjścia się blokują i nie da się tego zmienić. Polatałem po mapie mając zablokowane wyjścia, ale ostatecznie musiałem wyjść zmianą mapy. Podczas ładowania Street of Tarkov wyłączyłem grę bo musiałbym ustawienia graficzne zmienić żeby SoT w ogóle mi działało. Dzisiaj odpalam tarkova i co widzę:
- moja postać ma na sobie gear jaki miała
- fanty w plecaku
- w statystykach 1 ukończona mapa, 1 KIA (chyba streetsy), poza tym wszystko na zero, brak killi, brak znalezionych itemów, brak znalezionej kasy itp, po prostu staty jakbym zrobił jedną mapę nic nie lootując, nic nie zabijając i drugą jakbym po prostu zginął
- PRAPOR oddał z ubezpieczenia CAŁY gear jaki wziąłem na ground zero
W sumie - efektywnie zduplikowałem swój gear. Ruskie to jednak stan umysłu, nawet w budowaniu gier.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cryolite: żeby tylko ubezpieczeniem. Jak masz z kim biegać to już jest w ogóle farma kasy.
W dużym skrócie. Wbijasz z kimś na rajd, plecak wypchany jakimś gównem na fleea. Wychodzisz z rajdu, twój ziomek cię lootuje i zbiera cały towar z ciebie a pożniej spierdziela extractem. A ty w looby i masz na sobie cały towar jakby nigdy nic :D
BSG to poważna firma a Tarkov już już prawie
  • Odpowiedz