Aktywne Wpisy
Tak się życie potoczyło że na pół roku - rok musimy zamieszkać z narzeczoną u jej rodziców. Tragedii nie ma, fajni ludzie. Ja większość będę pracował. Mieszkanie spore 4 pokojowe ale wiadomo jak to jest. Teraz sprzedajemy swoje mieszkanie które opuszczamy, chwilkę budujemy zdolność, odkładamy i kupujemy większe na początku przyszłego roku. Mieszkał ktoś tak? Na co się nastawić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #milosc
#zwiazki #milosc

Markowowski +231
Buffett ma 400 milionów akcji Coca-Coli https://www.dataroma.com/m/holdings.php?m=BRK. Dziś Coca-Cola wypłaca dywidendę, która wyniosła $0.51 na akcję. Buffett dzisiaj dostanie przelew na 200 milionów dolarów. Taka ciekawostka. A ja muszę z---------ć w kołchozie.
#gielda
#gielda
- moja postać ma na sobie gear jaki miała
- fanty w plecaku
- w statystykach 1 ukończona mapa, 1 KIA (chyba streetsy), poza tym wszystko na zero, brak killi, brak znalezionych itemów, brak znalezionej kasy itp, po prostu staty jakbym zrobił jedną mapę nic nie lootując, nic nie zabijając i drugą jakbym po prostu zginął
- PRAPOR oddał z ubezpieczenia CAŁY gear jaki wziąłem na ground zero
W sumie - efektywnie zduplikowałem swój gear. Ruskie to jednak stan umysłu, nawet w budowaniu gier.
W dużym skrócie. Wbijasz z kimś na rajd, plecak wypchany jakimś gównem na fleea. Wychodzisz z rajdu, twój ziomek cię lootuje i zbiera cały towar z ciebie a pożniej spierdziela extractem. A ty w looby i masz na sobie cały towar jakby nigdy nic :D
BSG to poważna firma a Tarkov już już prawie