Aktywne Wpisy

Seraficzna2 +7
Około połowa polaków ma styl przywiązania inny niż bezpieczny co oznacza, że bez psychoterapii prawdopodobnie nigdy nie będzie w stanie stworzyć trwałego i zdrowego związku. Miażdżąca nadwyżka takich osób znajduje się na aplikacjach randkowych, ponieważ wpadają i wypadają oni z rynku matrymonialnego i tak w kółko.
Osoby o stylu bezpiecznym mają filtr przez który (dość szybko) wchodzą w relacje z innymi osobami o stylu bezpiecznym przez co związki te są zdrowe i
Osoby o stylu bezpiecznym mają filtr przez który (dość szybko) wchodzą w relacje z innymi osobami o stylu bezpiecznym przez co związki te są zdrowe i

@BoskiPrototyp: ja uważam, że są głupsi.
Jedno nie wyklucza drugiego, po prostu się przygotowują na zapas na wypadek jakby pisma zostały zgłoszone poprawnie.
Jeżeli ja planuję, że podpiszę kontrakt z Barceloną, to Barcelona powinna zaprosić mnie na testy medyczne?
I znowu to samo, i znowu stadko owieczek próbuje dowartościować się pomijając tak nieistotne argumenty jak brak podstawy prawnej umożliwiającej odrzucenie zgłoszenia zgromadzenia ze względu na ilość przesłanych zgłoszeń, czy idiotyzmy, które Rafau wypisuje o terminach ustawowych.
Tymczasem:
- Komisja Wenecka (tak, ta Komisja Wenecka xDDD) daje pstryczka w nos Bodnarowi, wzywając go do przestrzegania prawa w sprawie Prokuratury Krajowej
- niemiaszki zajumały nam lokalizację bazy NATO na Bałtyku
źródło: GZ4UEFgWYAABX7K
Pobierz@Pan_Wiesiek: nie, bo to nie przypadek a celowo zaplanowana akcja. Szkodnicy wycierający sobie morde polskimi batwami są gotowi poświęcić nawet swój wielki marsz żeby tylko miec paliwa do politycznej n-----------i. Parszywe istoty.
@Wiesmin: hahahha, nie umiesz czytać ze zrozumieniem ( ͡º ͜ʖ͡º) Spytali się służb, czy kilkudniowe zgromadzenie nie bezie stanowiło problemu. KILKUDNIOWE. I TYLE. Ale konfederata i tak nie zrozumie...
@eduardo-garcia: przecież podał wyraźnie podstawę prawną. Zgłoszenie wysłane 40 dni przed terminem marszu. A zgodnie z ustawą o zgromadzeniach publicznych przyjmują zgłoszenia od terminu "30 dni do wydarzenia" .
Ciekawie czytasz. I mnie i Rafałka. Po pierwsze, to podaje informację o ilości zgłoszeń, co jest kompletnie bezzasadnym argumentem. Po drugie, w tekście nie ma słowa o rzeczywistej dacie wpłynięcia wniosków, więc nie wymyślaj.
@dlugi-gr:
źródło: image
Pobierz➡️ od 30 września 2018 r. do 30 października 2018 r. (długość zgromadzenia 30 dni),
➡️ od 18 stycznia 2019 r. do 15 lutego 2019 r. (długość zgromadzenia 28 dni),
➡️ od 30 stycznia 2019 r. do 30 stycznia 2020 r. (długość zgromadzenia 365 dni!),
➡️ od 13 marca 2019 r. do 11 kwietnia 2019 r. (długość zgromadzenia
@eduardo-garcia: PUNKT DRUGI . masz, bo widzę problem z czytaniem ze zrozumieniem.
źródło: rrrrrr
Pobierzhehe. To ja mam kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? Gdzie wysoki Rafau wskazał termin, w którym rzekomo wnioski wpłynęły? Dlaczego nie podano ich treści do publicznej wiadomości?
@Stalionnn: zweryfikowane informacjeXD podaj link do obwieszczenia a nie cytuj randomowej baby z x.com
@Stalionnn: czekam na link XD