Wpis z mikrobloga

@Pan_Wiesiek: chlopie poczytaj komentarze na x.com Rafał kłamie i tyle. Konfederusja wychowala sobie już wyznawców a nie wyborców. Niczym nie różnią sie od elektoratu pis tyle tylko ze są młodzi, ale tak samo głupi.
  • Odpowiedz
  • 124
@Pawery1 czemu? Dostali pisma które zostały zgłoszone za wcześnie, ale i tak skierowali pytanie do służb, bo się spodziewają takiego wydarzenia.

Jedno nie wyklucza drugiego, po prostu się przygotowują na zapas na wypadek jakby pisma zostały zgłoszone poprawnie.
  • Odpowiedz
@Wiesmin: ale proszę czytaj ze zrozumieniem. Jak mogą być planowane, skoro zostały odrzucone?
Jeżeli ja planuję, że podpiszę kontrakt z Barceloną, to Barcelona powinna zaprosić mnie na testy medyczne?
  • Odpowiedz
@Pawery1: Planujesz wesele na 500 osób. Sala bankietowa w tym miesiącu nie ma terminu ale na wszelki wypadek sprawdzi czy można tyle ludzi obsłużyć. Przecież jest duże prawdopodobieństwo, że przyjmiesz inny termin.
  • Odpowiedz
@Pan_Wiesiek:
I znowu to samo, i znowu stadko owieczek próbuje dowartościować się pomijając tak nieistotne argumenty jak brak podstawy prawnej umożliwiającej odrzucenie zgłoszenia zgromadzenia ze względu na ilość przesłanych zgłoszeń, czy idiotyzmy, które Rafau wypisuje o terminach ustawowych.

Tymczasem:
- Komisja Wenecka (tak, ta Komisja Wenecka xDDD) daje pstryczka w nos Bodnarowi, wzywając go do przestrzegania prawa w sprawie Prokuratury Krajowej
- niemiaszki zajumały nam lokalizację bazy NATO na Bałtyku
eduardo-garcia - @Pan_Wiesiek: 
I znowu to samo, i znowu stadko owieczek próbuje dowa...

źródło: GZ4UEFgWYAABX7K

Pobierz
  • Odpowiedz
Czy politycy i wyznawcy koalicji konfopis przeprosili już Pana Prezydenta Warszawy Rafała Trzaskowskiego za swoje obrzydliwe kłamstwa i manipulacje?

@Pan_Wiesiek: nie, bo to nie przypadek a celowo zaplanowana akcja. Szkodnicy wycierający sobie morde polskimi batwami są gotowi poświęcić nawet swój wielki marsz żeby tylko miec paliwa do politycznej n-----------i. Parszywe istoty.
  • Odpowiedz
ale i tak skierowali pytanie do służb, bo się spodziewają takiego wydarzenia.

@Wiesmin: hahahha, nie umiesz czytać ze zrozumieniem ( ͡º ͜ʖ͡º) Spytali się służb, czy kilkudniowe zgromadzenie nie bezie stanowiło problemu. KILKUDNIOWE. I TYLE. Ale konfederata i tak nie zrozumie...
  • Odpowiedz
brak podstawy prawnej umożliwiającej odrzucenie zgłoszenia

@eduardo-garcia: przecież podał wyraźnie podstawę prawną. Zgłoszenie wysłane 40 dni przed terminem marszu. A zgodnie z ustawą o zgromadzeniach publicznych przyjmują zgłoszenia od terminu "30 dni do wydarzenia" .
  • Odpowiedz
@Pan_Wiesiek:

przecież podał wyraźnie podstawę prawną.

Ciekawie czytasz. I mnie i Rafałka. Po pierwsze, to podaje informację o ilości zgłoszeń, co jest kompletnie bezzasadnym argumentem. Po drugie, w tekście nie ma słowa o rzeczywistej dacie wpłynięcia wniosków, więc nie wymyślaj.

@dlugi-gr:
  • Odpowiedz
@Pan_Wiesiek: przykładowe zgromadzenia, które miały miejsce za kadencji Trzaskowskiego w Warszawie opublikowane w BIPie:

➡️ od 30 września 2018 r. do 30 października 2018 r. (długość zgromadzenia 30 dni),
➡️ od 18 stycznia 2019 r. do 15 lutego 2019 r. (długość zgromadzenia 28 dni),
➡️ od 30 stycznia 2019 r. do 30 stycznia 2020 r. (długość zgromadzenia 365 dni!),
➡️ od 13 marca 2019 r. do 11 kwietnia 2019 r. (długość zgromadzenia
  • Odpowiedz
@gorillaz: @dlugi-gr

hehe. To ja mam kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? Gdzie wysoki Rafau wskazał termin, w którym rzekomo wnioski wpłynęły? Dlaczego nie podano ich treści do publicznej wiadomości?

No jak nie ma podstawy prawnej jak masz jasno
  • Odpowiedz
przykładowe zgromadzenia, które miały miejsce za kadencji Trzaskowskiego w Warszawie opublikowane w BIPie:

@Stalionnn: zweryfikowane informacjeXD podaj link do obwieszczenia a nie cytuj randomowej baby z x.com

Won i zacznij weryfikować informacje

@Stalionnn: czekam na link XD
  • Odpowiedz