Wpis z mikrobloga

@masonios72: Ta sobie wmawiaj haha. Co za wierzacka głupota. Lewica właśnie chce dbać o takich bidoków co uważam za głupotę w Polsce bo i tak na nich nie zagłosują. Niech zdycha z głodu prawictwo. Ja bym wspierał tylko swoich wyborców a nie maślił się do ludzi którzy mnie nienawidzą
  • Odpowiedz
@Montesquieu: kiedy wypełniłem usta twojej matki nasieniem, to ona po przełknięciu, powiedziała: że byłem lepszy od jej syna, Wojtka – stąd wiem ;]

Davenport, Motomyszy, Ola Ramza i wiele innych – zaprawdę powiadam ci, skompletowanie twojej teczki było mniej niż rutynową robotą, Wojciechu ;]
  • Odpowiedz
@Mokkorichan: jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba postawic mur na granicy z europa poludniowa gdzies na linii rzek dunaju i renu, tak jak 2000 lat temu cesarstwo rzymskie zeby sie od roszczeniowych inzynierow i lekarzy z afryki odciac, tylko tym razem barbarzyncy atakuja od poludnia a nie od polnocy
  • Odpowiedz
@Montesquieu: To PO blokuje CPK, budowę elektrowni atomowych i wiele dużych inwestycji. Gdyby nie PIS to by już Turowa nie było i muru na granicy, a 500+ to piękna inwestycja w młodych, nawet PO powiększyło do 800+. Może Podkarpacie jest nie za bogate, ale piękne i piękne są domy na Podkarpaciu.
  • Odpowiedz
@Tylko_Magister: Pisowskie brednie jaka blokada elektrowni? 500+ łapówka dla ludu żeby głosował która go rozpieściła. Młody, zaradny, odpowiedzialny ambitny Polak zakładający rodzinę ma już odpowiedni dochód i nie potrzebuje 500+. To łapówa dla biedaków idiotów którzy robią dzieci nie mając na to warunków. Poza tym kolejne dziecko które wyrośnie na prawackiego matoła to tylko kolejny problem dla Polski. A co do Podkarpacia to krajobrazy piękne ale ludzie to obrzydliwe prawackie
  • Odpowiedz
Turów działa nawet za rządów PO i co źle mamy z Czechami? No tak już trwa budowy elektrowni atomowych, a przynajmniej podpisywane są umowy. CPK też jest tworzone, a przynajmniej podpisywane są umowy. Przestań się ośmieszać, bo jesteś żałosny. Państwo ma zrobić wszystko, aby była dzietność, nawet PO powiększyła 500+ do 800+, to teraz PO jest złe, tak? Skoro PO nic nie może zrobić dla Podkarpacia, to znaczy, że są frajerami, bo
  • Odpowiedz