Wpis z mikrobloga

• 12
@Olek3366 on się już pogodził że tego nie dostanie jak tylko budda zadzwonił. Zero radości, tylko czekał żeby go spławić jak jakiegoś naganiacza fotowoltaiki
  • Odpowiedz
@Olek3366: @m_ba @CzarnoksieznikZKrainyOz nie wiem ale się wypowiem :D się chce Wam tak p-------ć i bóldupić? Nie budda był organizatorem loterii i nie jego były te nagrody. + przy loterii masz poręcznie bankowe gdzie gdyby coś się wydarzyło, wygrani i tak dostają co wygrali więc... po co tak p-------ć aby p-------ć?
  • Odpowiedz
@uubus uuu... A kto to tu wstał lewą nogą? Śmieszkujemy sobie z kartoflanej mordy. C---a mnie obchodzi co się stało z nagrodami z loterii, na którą mariuszki wydawały kasę z zaciągniętych chwilówek.
A śmianie się z "pana Rafała" jest po prostu łatwe, bo typ był tak entuzjastyczny przy informacji o wygranej, że ja się bardziej cieszę jak zrzucę poranny balast ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
  • Odpowiedz
@CzarnoksieznikZKrainyOz: nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo wykopkowe ameby nie rozumieją co jest napisane i nie potrafią logicznie myśleć :D jesteście niczym stuleje u fagaty na OF, tylko Wy się rzucacie z tematu na temat i zaangażowania wystarcza wam na 3 tyg
  • Odpowiedz