Aktywne Wpisy
SubsaharyjskaAlpaka +1031
Jak to jest, że kraj taki jak Czechy z 2,5x mniejszym PKB, po prostu idzie sobie do Korei, zamawia elektrownię atomową, robią projekt i zaraz będą budować, koszt to 60 mld złotych. Tymczasem u nas wymyśla się liczby z d--y, typu 200 miliardów i czas budowy w dziesięcioleciach?
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa
manichejskakloda +401
#rozdajo #pomagajzwykopem #zdrowie
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
Probierz ma 52 lata i nie prowadził nawet topowego klubu ekstraklasy. Jako zawodnik też nigdzie w świecie nie pograł na poziomie.
Kolejny raz marnujemy czas na pracę ludzi, którzy się do tej roboty nie nadają. Zmarnowaliśmy czas na podróżnika i ściemniacza Souse, na antyfutbol Czesława, na starego menela Santosa, teraz marnujemy czas na kolejnego typowego przedstawiciela ,,polskiej myśli szkoleniowej''.
Jak już naprawdę nigdzie w zagranicznej piłce nie ma solidnego, stabilnego i zmotywowanego człowieka, żeby wejść w ten projekt, to może niech w końcu PZPN namówi Skorże, bo skończymy jak z drugim Kasperczakiem, który nigdy nie poprowadził naszej kadry.
#mecz #reprezentacja
A #cracovia #jagiellonia #widzew #brukbet czy #wislakrakow ?
To w sumie nie ma znaczenia xD Praca selekcjonera jest totalnie specyficzna i nie można jej porównywać do pracy trenera w klubie, który widzi zawodników na co dzień i pracuje z nimi dzień po dniu, prawie cały rok z drobnymi przerwami vs selekcjoner, który zawodników osobiście widzi na
@umorusany_w_kale: W czasach w których je prowadził to były typowe średniaki ligowe albo kandydaci do spadku.
@KurczeBele: Nie prowadził średniaków, topowych klubów jest zawsze 2-3, a nie 7 czy 10 i on nigdy żadnego z 3 kandydatów do mistrzostwa nie prowadził. A jednak wymóg
@JanuszKarierowicz: 5 sekund na wiki:
Gramy praktycznie bez obrony. Gramy bez ,,szóstki'' i co najlepsze, gramy bez ,,dziewiątki'' chociaż mamy najlepszą w historii xD
No k---a, chłop zmarnował kolejne i to w dodatku długie zgrupowanie z dwoma meczami na