Aktywne Wpisy

portauprince14 +372
#mecz Takim składem Beenhakker robił Portugalię, półfinalistę MŚ, spaniałe czasy

źródło: 6EBC2F5E-BF09-48E0-8869-36B0014B8BF5
Pobierz
zlo1991 +1474
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: 6EBC2F5E-BF09-48E0-8869-36B0014B8BF5
PobierzWykop.pl
nic mnie szczerze nie cieszy. nie widzę sensu by wstawać rano, zmuszam się do najprostszych czynności. myślałam o szpitalu, ale wiem, że mogłoby się tylko pogorszyć. nawet tam nie ma dla mnie miejsca.
czuję się jak dziwadło. jakby nikt nie mógł mnie zrozumieć, a najbardziej to ja siebie nie rozumiem. czuję się jak sterowana lalka, jak sim którym ktoś zza ekranu bawi się w najlepsze.
miałam ciężkie dzieciństwo, praktycznie pozbawione miłości matki. później jeszcze cięższy okres dojrzewania, przepełniony odrzuceniem.
„wszystko będzie wreszcie izi, jak masz tyle lat pod górę to też czujesz że zasługujesz na to”
ale niestety nie ja. codziennie zastanawiam się, jakie grzechy, jakie długi spłacam, za co ta karma. i szukam wyjaśnień, i cały czas nie wiem.
staram się nad sobą za dużo nie użalać. biorę leki, chodzę na terapię. fakt, że chyba nigdy bez tego nie będę normalnie funkcjonować , dobija.
chciało by się to wszystko zakończyć. ale ciągle mam nadzieję. że jeszcze coś, jeszcze ktoś. i może wtedy będzie w końcu dobrze. i tak powoli, dzień za dniem. życie przecieka między palcami na szukaniu tej nadziei. ostatecznie gubię się na tej drodze, bo już chyba nie wiem czego potrzebuję, by poczuć prawdziwe szczęście choć przez chwilę.
#trauma #depresja
Na szybko: Doświadczałaś za dużo stresu i negatywnych emocji w procesie dojrzewania, w związku czym rozregulowania cyklów aktywności bioelektrycznej mózgu - coś jak trzaski, zniekształcenia i szumy podczas przestrajania radia.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fale_m%C3%B3zgowe
Metoda terapii to Psycho-biofeedback - popularna, nowoczesna, łatwa, nie wymaga tak dużo silnej woli i zaangażowania jak psychoterapia i jest wszechstronna ( pomaga na wiele