Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +427
Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem.

mirko_anonim +29
✨️ Zdrada po sześciu latach - jak poradzić sobie z bólem? Ⓘ
No i mnie zdradziła. Po 6 latach razem. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dowiedziałem się od .... typa z którym to zrobiła. Napisał do mnie na fb długą wiadomość, wyjaśnił wszystko. Poznali się na tinderze - w wiadomym celu, ona cały czas mu mówiła że jest singielką i nikogo nie ma, było kilka spotkań, randek, w końcu się zorientował
No i mnie zdradziła. Po 6 latach razem. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dowiedziałem się od .... typa z którym to zrobiła. Napisał do mnie na fb długą wiadomość, wyjaśnił wszystko. Poznali się na tinderze - w wiadomym celu, ona cały czas mu mówiła że jest singielką i nikogo nie ma, było kilka spotkań, randek, w końcu się zorientował

#inwestycje #gielda #xtb #kredythipoteczny
jak nie jestes odwazny to allworld, jak jestes to sp500, a jak turbo to nasdaq
jak jestes leniem i chce sie bawic glownie w etfy to juz olej te groszowe sprawy z mikrooptymalizacja inwestycji dlugoterminowej
XTB korzysta z Pekao, podobnie jak Walutomat, więc można wymienić walutę: twój dowolny bank i PLN -> walutomat z wymianą na USD -> XTB. Wtedy nie płacisz za swifta. ALE jak ostatnio sprawdzałem, to wewnętrzna wymiana w XTB między subkontami PLN i USD
W XTB ma ticker LYPS.PL.
W obecnej sytuacji rynkowej i przy twoim braku doświadczenia sugerowałbym strategię zakupów za stałą kwotę w regularnych interwałach, np. raz na miesiąc tego samego dnia miesiąca.
@fatalny: No to kupuj polskie