Wpis z mikrobloga

@Gregory960: Ja nie wiem czy ludzie są tacy głupi i naiwni że skoro Manchester oddaje nie rokujacych wychowankow za bezcen to raczej nikt nie widzi w nim potencjału. Jakiś kilkuset skautych mających w notesach absolwentów znanych akademii i mądrzejszych od nas spokojnie wzięło by chociaż średniego typa do niższych lig angielskich gdyby był w tym interes
  • Odpowiedz
@Gregory960: Jak przeszedł z akademii MU do Legii to chyba coś nie halo. Wiem, że akademie są "daleko" od pierwszego składu, ale bez przesady. Zawsze mógłby przenieść się do słabszego angielskiego klubu. Chyba nie przeniósł się specjalnie do Ekstraklasy, aby grać w reprezentacji. Lepiej grać w średniaku w Premier League niż w Legii Warszawa.
  • Odpowiedz
@MarekKellemen: patrząc co Manchester United o--------a od dekady, nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że Oyedele ma potencjał na najlepszego piłkarza na świecie ale coś im się p------o w notesach i oddali go za darmo, żeby kupić za 100 mln € kolejnego Antonego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@soczysty_spust: możemy liczyć tylko ze obudzi się w nim wewnętrzny Salah z Chelsea ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale marna szansa bo gdyby miał z 16 lat to rozumiem że nigdzie jeszcze nie grał ale 20 lat na zachodzie to albo wchodzi chociaż do rezerw albo jest spuszczany do klubów amatorskich. To jest oprócz sportu także bezwzględny biznes
  • Odpowiedz