Aktywne Wpisy
SbigniewZtonoga +248
p0lka po ścianie nazywa facetów, którzy nie są milionerami frajerami i gardzi wręcz nimi na tym tiktoku - pomożemy koleżance pozbyć się współpracy z kfd? Z tego co pamiętam to jest tu jakiś Mirek, który pracuje w kfd/ jest odpowiedzialny za komunikację? Całkowicie obrzydliwa persona, odechciało mi się zrec vitapacka i kreatyny z tej firmy :)
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
źródło: IMG_1671
Pobierz
PiersKurczaka +15
I czego wy nie śpicie jeszcze

Niedawno kupiłem sobie nożyk do drewna i była to najlepsza inwestycja w moim życiu - choć prace na razie przynajmniej są "takie se" ( bo zdobywam dopiero doświadczenie i nie mam jeszcze narzędzi ) to muszę powiedzieć że takie "dziubanie" w patykach jest świetną formą terapii i osiągania stanu totalnego ZEN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i za darmo :)
#rzezba #rzemioslo #handmade #chwalesie #sztuka #sztukaludowa
źródło: cato sh
Pobierz@ijones: Drewno wcale nie jest takie tanie ヽ( ͠°෴ °)ノ A kitku fajny.
@parinmrokop: Hehe, nie wiem - ile dajesz ? Ile takie coś wogóle może być warte ? Jak to wycenić ? zajęło mi jakieś 5 godzin, plus znalezienie gałęzi ( jeżeli to się liczy XD )
Dzięki za dobre słowo!
@bialy100k: no osadzenie go na tym drucie dodało mu szyku :D
@Kresse: W takich malutkich ilościach to jest totalnie za friko - może nie ciąłbym w miejskim parku, ale w laskach, nad rzekami, etc to leży troche wiatrołomów i innych takich, to zawsze można sobie "ukrość" jakiegoś patyka :)
@mlek: Beavercraft - z Amazona, to chyba ukraińska firma, są stosunkowo tanie i wg mnie świetnie wykonane. ( Znaczy że dają się naostrzyć na "skalpel" i dość długo wytrzymują zanim trzeba je doostrzyć ).
Mam taki mały zestaw do robienia łyżek :D Zdjęcie załączam.
źródło: bev cra
Pobierz