#budda ale to musi być p------------e żyć jak bóg i pławić sie w luksusach i w jeden dzień zamienić to na coś takiego, ja bym chyba o-----ł magika nie ma c---a xD
@rzeznikmax: przecież on siedzi teraz pewnie w celi przejściowej i to max dwuosobowej. Nie ani telewizora, ani tyle ciuchów. Ma jeden fikoł, wspólny z kumplem stolik, radio z radiowęzła przez cały dzień i karteczki z długopisem na klapie. Jeśli nie przenieśli go jeszcze do aresztu to ma światło świecące całą dobę i brak radia za to może poczytać sobie ksywki wyskrobane na ścianach
A co on, na studia poszedł, że zdjęcia akademika wrzucasz?
Już bez przesady. Chyba, że uczęszczasz do akademika, gdzieś w na zadupiu rossiji czy Ukrainy. Banany sobie uroiły, że mieszkanie w Polsce na stancji czy jakimś akademiku to jakieś obozy zagłady, bo po prostu nie są pokoje hotelowe z 5 gwiazdkami, a dodatkowo te urojenia podwaja nieobecność mamusi, która smarowała kanapeczki na śniadanko i prała obszczane gacie.
@MateMizu skoro dajesz fotkę to daj chociaż rok zdjęcia i gdzie takie wspaniałe warunki akademickie są w naszej krainie? Coś mi się wydaje, że to zdjęcie wyciągnąłeś z tyłka, bo patrząc nawet na ten rok na największe zadupia to akademiki mają bardzo dobre warunki. Dodatkowo znalezienie jednego takiego miejsca to teraz też sztuka. W żadnej aktualnie ofercie nie wiedziałem takiego "standardu" jaki podałeś ( ͡º͜ʖ͡º)
@siwy-y: Rok to jest pewnie obecny (chociaż może to jest stare zdjęcie i teraz wygląda gorzej), bo z tego co kojarzę to tylko dwa akademiki podnieśli do "obecnych" standardów.
To są zdjęcia z Olsztyna, sam taki miałem przez rok xD. Nie wiem konkretnie jaki to jest, ale było ich kilka rodzajów. Chodziłem do znajomych więc trochę ich się naogladałem. Obstawiam, że ten to standardowa 2x3, bo toalety nie widzę, a
skoro dajesz fotkę to daj chociaż rok zdjęcia i gdzie takie wspaniałe warunki akademickie są w naszej krainie? Coś mi się wydaje, że to zdjęcie wyciągnąłeś z tyłka, bo patrząc nawet na ten rok na największe zadupia to akademiki mają bardzo dobre warunki. Dodatkowo znalezienie jednego takiego miejsca to teraz też sztuka. W żadnej aktualnie ofercie nie wiedziałem takiego "standardu" jaki podałeś ( ͡º͜ʖ͡º)
źródło: image
PobierzA co on, na studia poszedł, że zdjęcia akademika wrzucasz?
nie, czemu
@b0dyload: ale pomagałem ludziom, co roku na wośp dawałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) za niewinność mnie posadzili.
@rzeznikmax: on przynajmniej zyl jak bog przez jakis czas, a ty? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #pdk
To jak ta pinda, mamuska napletti co sie rozsmarowal na murkunw krakowie w renault - synalek tez chcisl od zycia cos wiecej. Czy jakos tak
źródło: 1000056453
PobierzJuż bez przesady. Chyba, że uczęszczasz do akademika, gdzieś w na zadupiu rossiji czy Ukrainy. Banany sobie uroiły, że mieszkanie w Polsce na stancji czy jakimś akademiku to jakieś obozy zagłady, bo po prostu nie są pokoje hotelowe z 5 gwiazdkami, a dodatkowo te urojenia podwaja nieobecność mamusi, która smarowała kanapeczki na śniadanko i prała obszczane gacie.
Meble te same, tylko na powyższym trochę bardziej zniszczone, ale za to mają normalne stoły, a nie szafkostoły.
źródło: 1000010224
PobierzTo są zdjęcia z Olsztyna, sam taki miałem przez rok xD. Nie wiem konkretnie jaki to jest, ale było ich kilka rodzajów. Chodziłem do znajomych więc trochę ich się naogladałem. Obstawiam, że ten to standardowa 2x3, bo toalety nie widzę, a
@siwy-y