Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Nie jestem jeszcze przekonany czy ta gra będzie udana ale widać, że pod kątem technicznym #bioware naprawdę chce to dowieźć.
-brak degóvna (!),
-można grać na steam bez EA app,
-gra w całości offline,
-steamdeck verified od premiery,
-dlss, xessy, fsry i inne bajery od premiery,
#dragonage #gry
Cóż, różne są gusta, nie oceniam. Choć jak dla mnie to będą całkowicie zbędne elementy (o ile się pojawią).
@vateras131: W sumie to zaskakujące, że nie uwzględnią tego, zwłaszcza że to dość wyczekiwany tytuł, poważnie to nie wierzę, że EA nie naciskało na to
Tego na razie nie wiadomo. Powszechnie pogardzana inkwizycja sprzedała się dużo powyżej oczekiwań (w sumie 12 mln kopii wg informacji z sierpnia czy września 2024).
W swoim wpisie nawiązałem natomiast jedynie do warstwy technicznej i niektórych zaskakujących decyzji dotyczących DRM. Oczywiście widzę, że dyskusja na ten temat nie jest na tym portalu mile widziana.
Też tak uważam ale niestety od dłuższego czasu już nie są... Zwłaszcza w tytułach serwowanych przez największych wydawców. Ciekawią mnie kulisy tych decyzji bo u EA brak denuvo jest naprawdę zaskakujące. Jak taki skostniały wydawca dał się do tego przekonać?
@pepushe: Co zabawne dało się poprowadzić marketing inaczej, tak żeby ta gra nie triggerowała ludzi za mocno. Niektórzy fani już wcześniej, przez komiksy czy nawet Inkwizycję (jest tu jedna mirabelka która to ładnie mogłaby objaśnić) już na lore krzywo patrzą, ale skoro coś określono jako kanon, to wiadomo, trzeba iść tym torem. Więc przełknąć trzeba.
Ja sam... cóż, nie jestem z tych obrażających się, że gra jest woke, nie
Marketing w sumie cały czas pozostawia wiele do życzenia. Nie śledziłem wszystkiego super dokładnie na bieżąco ale widziałem to tak:
-Najpierw wyszedł ten fatalny trailer,
-Później niby już trochę lepsze, ale chyba prawie jednocześnie wyszedł gameplay od typiary z IGN, który był tak nudny, że zabił u mnie zainteresowanie,
-IGN w zasadzie samo grzało też temat tworząc jakieś monstrum w kreatorze postaci i wypuszczając je do internetów,
-dopiero jakiś