Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +26
Boxcutter +21
#ufo #przemyslenia
Od ilu lat są telefony z aparatami? Jakoś 20 lat.
Ile było nagrań UFO takich jak opisują ludzie co je widzieli z bliska? No z zero.
Tak samo jak objawień maryjnych, duchów, yeti, szczęśliwego komunizmu.
Teraz te debaty w kongresie, zeznania pilotów, ale jakoś żaden cywilny pilot rejsowy nic nie nagrał.
Może Elon coś na marsie znajdzie ale "tu" się nigdy nic nie stanie
Od ilu lat są telefony z aparatami? Jakoś 20 lat.
Ile było nagrań UFO takich jak opisują ludzie co je widzieli z bliska? No z zero.
Tak samo jak objawień maryjnych, duchów, yeti, szczęśliwego komunizmu.
Teraz te debaty w kongresie, zeznania pilotów, ale jakoś żaden cywilny pilot rejsowy nic nie nagrał.
Może Elon coś na marsie znajdzie ale "tu" się nigdy nic nie stanie
@Italianka: to sobie kup irlandzkie jak chcesz mieć miękkie po wyjęciu z lodówki, a nie jakiś badziew promujący się na produkt premium. xD
@Fushnikov waże 49 kg a cukier we krwi nie przekracza mi 118. Wiem bo sie badam bo jestem narażona na cukrzyce typu 2
@Italianka: dobrze, pozwalam. Doradzam tylko lepsze jakościowo produkty.
@Italianka: Nie rozumiem, po co to robić? Nie lepiej smarować chleb lub bułki jakimś serkiem? Jak dla mnie to dużo smaczniejsza opcja.
I wszyscy zajadają się pysznym cukrem i węglami i nic nie zrobili w tym kierunku xD jeżeli ojciec miał to znaczy że już zmarł co przykre. A u mnie nikt nigdy nie miał cukrzycy a córka od ubogiej diety i cukru patrz jak z bicza strzelił wskazuje na chorobę. W pon robimy badania i wykluczamy węgle z diety