Wpis z mikrobloga

ja wiem. Ma wszelkie zalety masła bez jego wad. Można smarować prosto z lodówki a ja jem bardzo mało kanapek.


@Italianka: to sobie kup irlandzkie jak chcesz mieć miękkie po wyjęciu z lodówki, a nie jakiś badziew promujący się na produkt premium. xD
  • Odpowiedz
@Italianka urodziłaś się to jadłaś banany czy mleko piłaś?? Tłuszcze zwierzęce są najlepsze dla człowieka a nie śmietnik węglowodanowy. Zjesz do tego pyszna bułeczkę i popijesz herbatka z miodem a rano wyrzut insuliny na 130 i wielki płacz bo ja mam Hashimoto xD jestem gruba bo mam chore hormony xD
  • Odpowiedz
@Italianka jesteś narażona na cukrzycę insulinę masz na poziomie 118 gdzie norma jest 30 niższa i jesz margarynę xD coś niesamowitego. Z racji że jestem zawsze za tym by pomagać nawet obcym by żyli jak najdłużej odsyłam do Braci Rodzeń i żyj pięknie. Po nicku widać że lubisz pewnie makarony i placki wiec polecam zmienić tryb żywieniowy. Jeżeli jesteś narażona to zmień myślenie i zacznij o siebie dbać bo lepiej zapobiegać
  • Odpowiedz
@Italianka jakiej sekcie? Że nie zjem chleba to żyje w sekcie? Na razie jestem w adaptacji i najważniejsze że czuje się w tym dobrze. Najważniejsze jest zdrowie ale ja np nie mam cukrzycy czy problemów zdrowotnych. W ogóle jaka beka "jestem narażona na cukrzycę typu 2" nie jesteś narażona tylko sama się tam pakujesz świadomie bo jeżeli znasz sekciarzy z Przemetu i dalej jesz margarynę to o czym tu deliberowac??
  • Odpowiedz
@Fushnikov: no no xd stary miał cukrzyce, jego całe rodzenstwo tez, 3 moich siostrzenców ma i 2 siostry xd wszyscy szczupli i zdrowi. Skłonnosc do cukrzycy jest dzieciczona genetycznie xd
  • Odpowiedz
@Italianka no no xD
I wszyscy zajadają się pysznym cukrem i węglami i nic nie zrobili w tym kierunku xD jeżeli ojciec miał to znaczy że już zmarł co przykre. A u mnie nikt nigdy nie miał cukrzycy a córka od ubogiej diety i cukru patrz jak z bicza strzelił wskazuje na chorobę. W pon robimy badania i wykluczamy węgle z diety
  • Odpowiedz