Wpis z mikrobloga

@dddobranoc: Na początku to był właśnie fajny kanał o samochodach z Japonii. Plus mieli tam ziomeczka.

A potem właśnie weszły loterie, miniaturki pod wyświetlenia oraz wszechobecny cringe
  • Odpowiedz
@dddobranoc ta…. Strzał z tą panienką w gruzie vw to był jeden z głupszych pomysłów. Do dzisiaj czuję cringe z odcinkiem jak uczy myć samochód xd szukał widowni wśród stulejarzy? Xd
  • Odpowiedz
@dddobranoc: no ja wiem że wielu podobał się na początku, ale mnie zastanawiało jak takich dwóch chłopków roztropków weszło tak szybko tak wysoko. Gdzie ich działalność to jednoosobowe PHU na żonę. Zawsze mi się zapala lampka jak działalność, która zajmuje się sam zainteresowany w 99% jest zapisana na żonę, mamę czy konkubinę.
Kolejna sprawa ciągle ci sami klienci tam baza mieści na palcach jednej ręki
  • Odpowiedz
@Rzounierz88: to chyba jak Wałęsa ;) czyli gruby wygrał w totka i założył PHU stradale na żonę. No to brzmi legitnie przyznam XD

I ten wąski którym pomiata, jak zwykłym pracownikiem myjni. A teraz jeszcze jakaś młoda blachare zatrudnił niby do Japoni. Ja wiem że tv kłamie ale to wszystko jest tak głupie i się nie klei, że nie wiem czemu to robią
  • Odpowiedz
@Rzounierz88 w jednym z odcinków Złomowiska Discovery z jakimś pociotkiem pomagał przygotować działkę pod Okęciem na sprzedaż. może stąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeździł wtedy niebieskim a250 ,
  • Odpowiedz