Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam problem w zwiazku z podejrzeniem o zdradzie. aby nie wchodzic w szczegoly, znamy sie 2 lata (od 2 lat para), ona pracuje raczej w meskim towarzystwie i to dosc specyficznym ale do tej pory nie mialem o to problemu bo jej mocno ufałem. dotarły do mnie jednak sygnały ze moze mnie zdradziła rok temu. kontekst. w pracy znala goscia, zanim mnie poznala kilka lat, raczej stopa kolezenska ale ich rozmowy sugeruja ze moglo do czegos tam dojsc. potem kontakt z nim sie urwal i znow sie pojawil w jej pracy rok temu. wiem ze specjalnie z nim pracowala (amogla w innym zespole).
ona zaprzecza (choc gubi sie w tlumaczeniu). zastanawiam sie nad konfrontacje z typem, co radzicie?
#zwiazki #zdrady

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@mirko_anonim jest kilka opcji.
Powie Ci że nic ich nie łączy choć zrobił ci rogi.
Powie Ci że zrobił ci rogi bo chce przejąć twoja różowa.
Powie ci że zrobił ci rogi bo to prawda
Powie ci że nic ich nie łączy bo to prawda.

75% odpowiedzi powoduje problem. Statystyka mówi że powinieneś chodzić na maksa wqrwiony bo masz problem.
  • Odpowiedz
Skoro się bzyczą, to obserwuj i to w końcu wyjdzie. Ale z nim to nie ma sensu się konfrontować, bo on nie jest twoim kumplem,że ci powie prawdę, powie ci to co mu będzie na rękę. A w ogóle to będzie żenada, bo on to rozpowie w pracy, poskarży się twojej babie. A pewności czy coś było nie masz, więc tylko siary narobisz. Sprawy związkowe załatwiać najlepiej w związku, bo jak zaczniesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pozostaje obserwowanie i czekanie aż różowa popełni błąd, ale dobrze by było się wbić na impreze firmową do rożowej. raz ze będziesz mógł sprawdzić jej reakcje na tą informację, dwa że jeśli dasz się poznać współpracownikom, to jest mała szansa ze znajdzie się ktoś, kto dałby ci info że różowa leci w bok.
  • Odpowiedz