Aktywne Wpisy
AyDeeKay +9
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
R_O_T_T_E_N +697
Utrudnieniem jest to, że na niej absolutnie żaden zapach się nie trzyma. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że nie lubi "ciężkich" zapachów tylko coś bardziej świeżego i "mlodszego" bo ma 28 lat.
Coś polecacie co Was ostatnio absolutnie urzekło i jest trwałe?
#perfumy
@JesteMlodyGzGdyni skończ pić sikarios xd
@Miszmaszvioli: Moja siostra od pewnego czasu używa Hermesa Un Jardin Sur Le Toit - ma coś wspólnego z linią H24 tej samej marki, pachnie wiosennie, ogródkowo. Specyficzny zapach i raczej wolałbyś się z nią przejść do Sephory,
@randomname1: To są mimo wszystko dość jesienne, a nawet zimowe zapachy. @Miszmaszvioli spróbuj się przejść z lubą, niech poszerzy swoje horyzonty i popróbuje nowych rzeczy - ludzie sobie często wkręcają, że nie lubią słodszych/cięższych zapachów, bo im się np. źle kojarzą.
@Miszmaszvioli: Mugler Angel Nova, nie jest ciężkie i trzyma jak p------e, druga opcja to Gaultier Divine ale jest to zapach już prawie wchodzący w niszę, bardzo specyficzny imo
@Miszmaszvioli: I dlatego nic się jej nie trzyma, bo lżejsze perfumy są z reguły też mniej trwałe. Tutaj rację ma kolega @theicecold, najlepiej będzie ją przekonać ją do cięższych, ale za to znacznie trwalszych zapachów. Tylko może zamiast chodzić gdziekolwiek weź od tagowiczów jakieś odlewki, bo z niektórymi zapachami trzeba się oswoić i warto ich poużywać kilka dni. Taki jednorazowy wypad do
@kolejne_juz_konto: to jest bardzo fajny pomysł. Ja bardzo poszerzyłem swoje horyzonty w ten sposób przez ostatnie kilka lat.
@JesteMlodyGzGdyni spróbuję
@theicecold spróbuję
@randomname1 spróbuję
@theicecold no właśnie tutaj już było dość dużo prób i