Wpis z mikrobloga

Mirki szukam jakichś perfum dla swojej lubej.
Utrudnieniem jest to, że na niej absolutnie żaden zapach się nie trzyma. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że nie lubi "ciężkich" zapachów tylko coś bardziej świeżego i "mlodszego" bo ma 28 lat.
Coś polecacie co Was ostatnio absolutnie urzekło i jest trwałe?
#perfumy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczywiście ze ysl libre intense

@JesteMlodyGzGdyni skończ pić sikarios xd

Dodatkowym utrudnieniem jest to, że nie lubi "ciężkich" zapachów tylko coś bardziej świeżego i "mlodszego" bo ma 28 lat.

@Miszmaszvioli: Moja siostra od pewnego czasu używa Hermesa Un Jardin Sur Le Toit - ma coś wspólnego z linią H24 tej samej marki, pachnie wiosennie, ogródkowo. Specyficzny zapach i raczej wolałbyś się z nią przejść do Sephory,
  • Odpowiedz
@Miszmaszvioli: Zara Golden Decade, Al Haramain Rawaa

@randomname1: To są mimo wszystko dość jesienne, a nawet zimowe zapachy. @Miszmaszvioli spróbuj się przejść z lubą, niech poszerzy swoje horyzonty i popróbuje nowych rzeczy - ludzie sobie często wkręcają, że nie lubią słodszych/cięższych zapachów, bo im się np. źle kojarzą.
  • Odpowiedz
Dodatkowym utrudnieniem jest to, że nie lubi "ciężkich" zapachów tylko coś bardziej świeżego i "mlodszego" bo ma 28 lat.

Coś polecacie co Was ostatnio absolutnie urzekło i jest trwałe?

@Miszmaszvioli: Mugler Angel Nova, nie jest ciężkie i trzyma jak p------e, druga opcja to Gaultier Divine ale jest to zapach już prawie wchodzący w niszę, bardzo specyficzny imo
  • Odpowiedz
tylko coś bardziej świeżego i "mlodszego"

@Miszmaszvioli: I dlatego nic się jej nie trzyma, bo lżejsze perfumy są z reguły też mniej trwałe. Tutaj rację ma kolega @theicecold, najlepiej będzie ją przekonać ją do cięższych, ale za to znacznie trwalszych zapachów. Tylko może zamiast chodzić gdziekolwiek weź od tagowiczów jakieś odlewki, bo z niektórymi zapachami trzeba się oswoić i warto ich poużywać kilka dni. Taki jednorazowy wypad do
  • Odpowiedz
@Miszmaszvioli:

tylko może zamiast chodzić gdziekolwiek weź od tagowiczów jakieś odlewki, bo z niektórymi zapachami trzeba się oswoić i warto ich poużywać kilka dni.

@kolejne_juz_konto: to jest bardzo fajny pomysł. Ja bardzo poszerzyłem swoje horyzonty w ten sposób przez ostatnie kilka lat.
  • Odpowiedz