Aktywne Wpisy

grill-bill +7
Napisz w komentarzu: Wracasz ze szkoły, rzucasz plecak i odpalasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #komputery #pcmasterrace #nostalgia #lata90

źródło: Screenshot_20250226_231707_Facebook
Pobierz
zaq22 +22
#gielda
#tesla
Mogę się założyć że w ciągu najbliższych 200 dni nastapi taki dzień że tesla zejdzie poniżej 200 usd.
Musk hejtuje armię 2 mln amerykańskich urzędników którzy dobrze zarabiają i możliwe że są największą grupą potencjalnych klientów tesli. Poza tym Musk tworzy negatywny wizerunek tesli w Europie.
#tesla
Mogę się założyć że w ciągu najbliższych 200 dni nastapi taki dzień że tesla zejdzie poniżej 200 usd.
Musk hejtuje armię 2 mln amerykańskich urzędników którzy dobrze zarabiają i możliwe że są największą grupą potencjalnych klientów tesli. Poza tym Musk tworzy negatywny wizerunek tesli w Europie.
118 - Zadupia gminy Winnica. Pamiętam że przy mojej pierwszej wizycie w Winnicy, to uznałem tę gminę za faworyta na najnudniejszą w mojej okolicy, a tu tyle radości z wycieczki po totalnych zakamarkach tej gminy ;) Trochę dziwne, że aż tyle frajdy sprawia mi taki typ trasy i eksploracja zadupi zadupia, no ale nie ma nudy na takiej wycieczce, co chwila jakieś wygibasy nawigacyjne po odludziach, klimatyczne zakamarki czy przedzieranie się przez dziwne drogi i nawierzchnie. Jednym z głównych celów była też wypasiona droga rowerowa śladem dawnej kolejki wąskotorowej Nasielsk-Pułtusk, właśnie na odcinku przez gminę Winnica powstała taka ścieżka, oby i połączyli ją kiedyś też od strony Nasielska i Pułtuska.
103 - Eksploracja wzdłuż rzeczki Rządzy, głównie na jej odcinku przez gminę Poświętne. Sporo mostków polnych, kilka jazów, czy przedzieranie się do mostu kolejowego.
72 - Trochę nowych ścieżek w Puszczy Białej głównie na terenach gminy Rząśnik, która właśnie jako pierwsza wskoczyła mi na ponad 90% zaliczenia w #wandrer. Choć z tego co pamiętam na wiosnę już raz pisałem, że wskoczyło 90%, ale w między czasie ktoś dodał sporo nowych ścieżek leśnych i polnych, więc po aktualizacji mapy znów spadło ¯(ツ)/¯
#rowerowyrownik #rower #gravel #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: z6
Pobierzźródło: z2
Pobierzźródło: z1
Pobierzźródło: z3
Pobierzźródło: z4
Pobierzźródło: z5
Pobierzźródło: z7
Pobierz