Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś planował zakup auta i zastanawiał się nad skorzystaniem z usług rzeczoznawcy lub "eksperta" jak to siebie samych nazywają to stanowczo odradzam. Ja skorzystałem z usług firmy Autotesto i wysłali do mojego auta jakiegoś cwela co nawet opon nie umiał sprawdzić. Co innego wpisał do raportu a co innego okazało się na miejscu. Dodatkowo auto posiadało liczne wady które on zamiast zaznaczyć w tej swojej krzywej tabelce to poleciał z góry do dołu słówkiem"ok".
Zgłosiłem reklamację to mi jakiejs ochłapy rzucili w porównaniu z tym co zapłaciłem żebym tylko dał spokój. Nie polecam

#motoryzacja #prawojazdy #kierowcy #samochody
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tony47: lepiej chyba szukać jakiegoś samodzielnego speca niż korzystać z usług takich firm jak autotesto. Mam wrażenie, że jak działają na własny rachunek to się bardziej przykładają.

Jak sprzedawałem auto to kupujący przysłał takiego typa, wszystko dokładnie sprawdził, byłem pod wrażeniem. Jakbym kupował, sam bym go wziął.
  • Odpowiedz
@Tony47: No ja za każdym razem tu pisze, żeby byle nie brać autotesto. Spotkałem tam takich ludzi, którzy nie wiedzieli jak maskę otworzyć xD
  • Odpowiedz
@Tony47: Nic nowego, generalnie większość tych ekspertów niczym się nie różni od przeciętnego janusza biznesu który bierze auto z tureckiego placu Niemczech bez jazdy próbnej sprawdzając tylko czy odpala.
  • Odpowiedz