Aktywne Wpisy
xmajami +124
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
nad__czlowiek +32
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat #sprintyjacka
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
#wroclaw #bekazlewactwa #bekazpo
@pasta_alla_carbonara Niektórzy jak widać mają z tym spory problem. Poza tym chyba brakuje im zrozumienia jak działa jakikolwiek reportaż.
@Bumelante: Przyczyniły się do tego głównie osoby z nowej części osiedla, posiadające zaświadczenie o prawie do głosowania poza miejscem zamieszkania.
Także raczej fakt, że sami się tam nie meldują niestety.
@EnzoMolinari patrz, jak go pizza piecze. Nawet po roku xD
@Ogau: Oficjalnie nie wie. Nie musisz się meldować. Inne źródła jak ilość osób zamieszkałych w lokalu to jest TWOJA DEKLARACJA.
Zapłacili za badanie i z niego nie korzystają. Tutaj nie ma nic na ich usprawiedliwienie. Ja wiem, że na Jagodnie mieszka masa ludzi bez zameldowania,
@Ogau: No zlecili badania pod kilka innych rzeczy. No tylko te badania dalej dają inny wynik niż daje:
- Policja - 950 k
- MPWiK przez zużycie wody podawała w którym momencie, że milion pęka
- NGO-s któryś twierdził, że z Ukraińcami to jest już tez 1 milion
@Darth_Gohan: najsmieszniejsze, ze ta pizza i wyniki byly calkowicie pomijalne w skali kraju zapewne (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Losowy pizzerman rozdał pizzę z 2 potencjalnych powodów:
1. Jakieś poczucie moralnego obowiązku, wsparcie ludzi którzy godzinami czekają żeby zagłosować w wyborach (pizzę dostał każdy, a nie tylko wyborcy
@EnzoMolinari Widocznie w telewizji czytają wykop i chcą zrobić materiał o ludziach którzy naprawdę rządzą Polską. Bo skoro kilkaset czy kilka tysięcy wybrało partie rządzą to oni muszą mieć minimum złote głosy, gdzie każdy taki złoty głos jest warty kilka tysięcy zwykłych głosów.
To jest prawdziwa Grupa Trzymająca Władze, i można ich przekupić pizzą.
Wg mnie to super materiał na dokument, albo