Wpis z mikrobloga

A wystarczyło nie być chciwcem, po ogłoszeniu zamknięcia kanału zawinąć się po cichutku, spakować mandżur i wylecieć do Argentyny popijać drinki z palemką do końca życia. Pewnie zdawał sobie sprawę, że wisi nad nim topór, który z dnia na dzień ma co raz większą szansę go skasować, ale brnął dalej w podejrzane interesy.

#budda #buddazamurem
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
A myślisz, że go nie prowadzili od dłuższego czasu? Jakby chciał wylecieć po loterii, to by go zawinęli na lotnisku.
  • Odpowiedz
A myślisz, że go nie prowadzili od dłuższego czasu? Jakby chciał wylecieć po loterii, to by go zawinęli na lotnisku.

Odpowiedz

@3dnow: Dokładnie jak mówisz.
"Zarzutami objęto okres działalności grupy od października 2021 roku do października br."
  • Odpowiedz
@3dnow: Ja akurat mam autyzm i inne podejście do życia, często bardziej metodyczne i racjonalne. Gdy odłożę sobie kwotę, która pozwoli mi żyć na średnim, spokojnym poziomie do końca życia to bez wahania skorzystam z tej okazji. No, ale kamilek raczej jest typowym mentalnym biedakiem goniącym za kolejnymi złotówkami, któremu zawsze mało, więc nie dziwi mnie to, chciał się nachapać na koniec jeszcze trochę. Też zniknięcie z internetu pewnie nie
  • Odpowiedz