Wpis z mikrobloga

Wielka prośba bracia, poszukuje filmu gdzie nasz pajacyk bredzi o wyższości kiboli angielskich nad polskimi. Znalazłem grupę chuliganów Lecha na FB, kolega mnie tam wpuścił więc warto chłopaków zapoznać z twórczością patriotyczną nhaba . Ten filmik plus dane rejestrowe wydawnictwa theatrum i panowie z pewnością zechcą po męsku i merytorycznie przedyskutować z piotrem jego dotychczasowe podejście.
#napierala
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Soongoku: w c--j słabe, jak masz z nim taki problem, że życzysz mu fizycznej krzywdy to idź do psychiatry, albo dobrze żeby cie ktoś przymusowo wziął na obserwacje bo to podchodzi pod wzięcie w kaftan. Pomijam nawet, że sam się z nim nie ustawisz na "pogadanke" tylko chcesz napuszczać innych, naprawdę żałosne.
  • Odpowiedz
  • 1
@krzych-ch: Nie rozumiem z czym masz problem. Zamierzam uświadomić pewnych ludzi co publicznie opowiada o nich doktor. Co z tym zrobią to sprawa między nimi a nhabem. Przyda mu się lekcja pod tytułem publiczne lżenie pewnych grup może mieć realne konsekwencje dla lżącego. Odpowiedzialność za słowa. No i może zobaczymy te Bojowe! grupy liberałów.
  • Odpowiedz
@Soongoku: szanowny bracie, moim zdaniem zanim zapadnie wyrok ulicy powinien zapaść wyrok w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej za obrazę narodu polskiego i nawoływanie do nienawiści. Nasi ludzie donoszą, że Ordo Iuris mimo kłopotów finansowych dąży do doprowadzenia sprawy do końca!
  • Odpowiedz
@Soongoku: Ja wiem ale nawet jeśli jakiś losowy kibol z Poznania by przeczytał co napisałeś i pobił nhaba to i tak byś był przesłuchiwany przez policje za to co napisałeś bo bydlon by na pewno pokazał im screeny. Ale tylko to bo nie ma tu groźby karalnej.
  • Odpowiedz