Aktywne Wpisy
thorgoth +420
Polskość zawsze najmocniej wychodzi ze mnie gdy ktoś z UK/USA zaczyna mnie pytać "how are you".
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
koronawirus +314
ale wyłapała torpede xD polecam video do relaksu
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
Podoba mi się jedna koleżanka taka. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z mężczyznami. Ale mi się podoba :3 taka #szaramyszkadlaanonka. Problem tylko że mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy ją gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to można pogadać - ja początkowo jakoś inicjowałem rozmowy, ale ileż można, więc ostatnio to tak wygląda że pogadamy chwilę o głupotach jak kumple, a potem cisza). To jest naprawdę dobra kobieta, wrażliwa, inteligentna, tylko nie okazuje tego tak na codzień, do ludzi.
Ja mam 23 lata, ona 25.
Poradźcie drogie panie czy jest coś co mogę zrobić żeby jakoś ją przynajmniej "oswoić" i zachęcić do spojrzenia na mnie jak na mężczyznę. Mam 173 cm, ważę 71 kg i pracuję jako programista.
#zwiazki #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #pdk
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Postaraj się urosnąć mordo - mi się nie chciało rosnąć i dlatego będę już sam do końca życia. Nie wiem jak to zrobisz, ale to dzisiaj MUST HAVE
@bulbulator90: dzieki za radę byq
@MajorKusiol: Ale żenada xdd
@git_commit Ten wpis już był i to niedawno, po co baitować?