Wpis z mikrobloga

Jestem starym widzem i widzę że Arhon ma teraz harem współpracownic które go całują po główce, co się stało z Neko i z dzieckiem Arhona które chyba z nią miał? Bo zapytałbym na streamie ale zostanę wyklęty, no sorry, sam uczynił Neko częścią kanału w niektórych filmach i co, nagle wszystko się zmienia i widzowie udaja że nic się nie zmieniło? Dziecinne to. Bo wcale ludzie się nie rozstają itp. i udajemy że nic się nie stało. Mam mały mindfuck jako stary widz i chciałbym wiedzieć co się stało żeby nie odczuwać dysonansu jak na to wszystko patrzę teraz na streamach.
#arhneu #arhn
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bo wcale ludzie się nie rozstają itp. i udajemy że nic się nie stało.

@xiv7: rozwód był ogłoszony na mediach społecznościowych, to raz. dwa - dziecko nie jest jego, znaczy on je wychowuje, ale ojcem z tego co wiem nie jest.
  • Odpowiedz
@xiv7: Zdaję sobie sprawę z tego, że współczesne media społecznościowe nauczyły nas, że każdy musi się ze wszystkiego tłumaczyć i robić łzawe filmy na temat każdego życiowego wydarzenia albo rozkręcać z ich powodu dramy.
Ale cenie sobie moją prywatność. Umyślnie rozpuszczam fałszywe informacje na temat swojego życia, gdy ktoś bywa zbyt wścibski. I z radością przyjmuję informację, że istnieje milion sprzecznych teorii. Moje ulubione są te dotyczące Qzaka.
Moje prywatne życie nie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@arhn-eu: po prostu jako stary widz które nie oglądał cię jakiś czas mam mały mindfuck a wiadomo że nie będę przeglądał każdego streama z ostatnich lat, w sumie przyznaje się że nie wiem jak miałbyś o tym poinformować dlatego zapytałem widzów, z dziecinnym chodzi mi o zachowanie niektórych streamerów jeśli chodzi o życie prywatne czy właśnie rozpuszczanie plot i tutaj mi przychodzi na myśl od razu gonciarz który usilnie ukrywał
  • Odpowiedz