Wpis z mikrobloga

@Qersoui: ja w następnych wyborach zagłosuje na konfederacje dla jaj bo chcę się przekonać że to faktycznie jebnie i ze są identyczni lub jeszcze gorsi niż obecni. inaczej nie mam się jak przekonać. choć na nic wielkiego nie liczę, ba powiem więcej zagłosuje na mentzena na prezydenta aby zobaczyć czy się zeszmaci i jak bardzo.
  • Odpowiedz
@Qersoui: to pomyśl że w Polsce są ludzie którzy od 30 lat głosują na te same dwie partie i oczekują różnych rezultatów i najgorsze w tym jest to że takich ludzi jest 90% tego narodu
  • Odpowiedz
ale sie odpalili konfiarze w komentarzach xD

@Pally: piszą jak z szablonu a dziś rano wstaną i pójdą do januszexu nie za 600 zł tylko za 4300 robić xD i nie, to że czisburger kosztował kiedyś 2 zł to nie argument, skumulowana inflacja z lat precovid do teraz jest niższa niż wzrost płac.
  • Odpowiedz
  • 19
@Belzdron

@Qersoui: co gorsze, są ludzie co ciągle głosują na duopol i oczekują zmian. Albo o zgrozo… na lewicę xD

To nic przy konfiarzach wierzących że ich doktor memceme to jakikolwiek lepszy wybór xDDDD
  • Odpowiedz
@Pally konfiarze są tak durni, że oni myślą że to prawdziwy cytat i czują się zobowiązani bronić konfederosji XD co za prymitywne zwierzątka pocieszne hahaha
  • Odpowiedz
  • 0
@Qersoui pomysł sobie, że ludzie łykają takie zarzutki i dalej dają się nastawiać przeciw sobie tylko dlatego że masz odmienne zdanie. A potem nie zależnie kto wygrywa wybory to rucha nas bez mydła a my żremy się jak psy.
  • Odpowiedz
to co powiedzieć o wyborcach popisu którzy głosują na anty polską partię które niszczą kraj i okradają wszystko dookoł

@TheFaith69: bo konfa taka uczciwa ze jak dostali pierwsze dotacje to pozakladali fundacje albo rodzinne firmy by moc zgodnie z prawem je sobie upłynnić XD brat posla berkowicza np.
BoskiPrototyp - >to co powiedzieć o wyborcach popisu którzy głosują na anty polską pa...

źródło: PSX_20241011_133615

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
@Qersoui
Raczej na zmianę na PiS i PO, a ci ich niezmiennie jepią w dupę i kradną z uśmiechem na mordach. I obie strony są przekonane o swojej mądrości xD
40, kuźwa, lat, TYM RAZEM BĘDZIE INACZEJ xDDD
  • Odpowiedz