Aktywne Wpisy
reventon +542
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
grzes1290 +149
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Koalicja chce wcisnąć prodeweloperskie przepisy w ustawie powodziowej?! xDDDDDDD
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #powodz #sejm #afera #polska #informacje #nieruchomosci #polityka
Jeszcze konfederacje, a tym bardziej lewicę bym zrozumiał, ale z pisem to ci peron odjechał.
W każdym razie w---w popieram, inbę
@deziom: tym razem na pewno się uda. Karuzela s----------a niechaj trwa
Myślę, że NIGDY nie głosowałeś na PO/KO.
Bo przecież to nie oznacza, że deweloper może sobie nie budować miejsc parkingowych
Od lat szkaluje PiS i konfederacje na tyn portalu, wystarczy że przejrzysz moje posty
Chyba tylko 2050 i razemki wyrażają otwarty sprzeciw a Konfa mówi jedno a w praktyce wstrzymanko.
PO ma tych swoich przyjaciół milionerów deweloperów a prezydenci, radni, ratusze... swój swojego wspiera a lokalnie Platforma nie ma konkurencji więc robią co chcą I zwalaja winę na PiS.
PSL chociaż bierze grzechy PO na klatę i jest mocnym
@deziom: przecież podczas Magdalenki zostało ustalone "wy nie ruszacie naszych, my nie ruszamy waszych". Nic się nie zmieni.