Wpis z mikrobloga

Lvl 23, nieśmiały. Niedługo jadę na wjazd za granicę. Pierwszy raz w życiu i to bez rodziców i trochę się boję. Wiem, to śmieszne. Stary facet a boi się gdzie wyjechać. Wycieczka potrwa tydzień. To wyjazd zorganizowany i kompletnie nie wiem na kogo trafię. Mama mówi że mam codziennie dzwonić i dawać znać że żyję. I że mam nie chodzić na imprezy czy zabawy co tam będą bo pewnie tam będą pić a-----l i ćpać. Sam teraz nie wiem co robić. Z jednej strony chciałbym trochę poimprezować jak już tam będę, ale z drugiej wizja jakiejś patologii mi się nie podoba.

#rodzice #rodzicielstwo #polskiedomy #niesmialosc
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_lorem_ipsum_ Byłem 5 lat temu na takiej zorganizowanej wycieczce we Włoszech. Też nikogo nie znałem. Ulokowali mnie i dwóch starych przegrywów w jednym pokoju :)

Sama wycieczka fajna, ciekawa pod względem miejsc do zobaczenia. Prowadzą Cię jak za rączkę, wszystko zorganizowane od deski do deski.

Ale w c--j źle się czułem widząc, ze prawie każdy przyjechał z kimś - jak nie małżeństwa, to pary, to rodzeństwo, to koleżanki itd..Ludzi w moim
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_: „ Mama mówi że mam codziennie dzwonić i dawać znać że żyję. I że mam nie chodzić na imprezy czy zabawy co tam będą bo pewnie tam będą pić a-----l i ćpać” Boże takim ludziom powinni zabierać dzieci, niestety za późno u Ciebie.
  • Odpowiedz