Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony Wieczorna rozkmina. Między wyborem finałowej trójki a przyjazdem tych osób na gospodarstwo, mija jakiś czas - nie wiem czy są to bardziej dni czy tygodnie, ale na pewno jest jakiś odstęp. Czy to w ogóle możliwe, żeby kandydatki/kandydaci nie kontaktowali się w tym czasie z rolnikiem/rolniczką przez socjale? A jeśli tak, to przez takie dni pisania można się bardzo dobrze poznać i zdecydować na konkretną osobę, a wizyta pozostałych to już farsa. Tak może być np. w przypadku Patki-Zombie i Sebastiana-Ręcznika. Tam już wszystko wygląda na dograne, a pytanie o przeprowadzkę "już teraz" brzmi jak ustawiona rozmowa.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jedna_odpowiedz: Niektórzy na bank sie kontaktują i już w poprzednich sezonach były z tego dymy bo np rolnik zapewniał kandydatkę że ją wybierze jeszcze przed nagraniami xD. No ale nie wiem czy TVP im w jakiś sposób tego zakazuje, z tego co mi się wydaje to listy idą do TVP więc raczej swoich danych szukają w necie na własną ręke.
  • Odpowiedz
@zielonykszak: Nie tak trudno chyba znaleźć dane osoby, którą już się spotkało na żywo, zna się jej nazwisko i pełny adres jej zamieszkania. Może też wymieniali się numerami telefonów na etapie wyboru trójki. I babki atakują. Faceci pewnie mniej, choć ten od nudesów na bank próbował.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: zodiakarz , podrywacz co lubi szybkie i luxusowe auta jak np Opel Corshe. pocieszny jest, ale totalnie kibicuję Adamowi - czystojny, sympatyczny i wydaje się że w głowie ma poukladane.
myślisz że na etapie pierwszego spotkania udostępniane są dane osobowe i adresy rolników? bardzo mocno wątpię. myślę z TVP dość mocno chroni takie dane na wczesnym etapie programu.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: no to tak, adres aby wiedzieć co wklepać w mapy, aby dojechać. ale to dla 3 zaproszonych osób i myślę że z minimalnym rozsądnym wyprzedzeniem aby podróż zaplanować. ja myślę że TVP zabezpiecza temat, na tyle na ile może. tak samo jak uczestnicy muszą mieć wszystkie social media prywatne aż do zakończenia sezonu. takie rzeczy reguluje kontrakt.
faktem jest że owszem da się po szczątkowych danych ogarnąć. ja na
  • Odpowiedz