Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#aero2 #polkomtel #plus
To nie mam
Jak zakładem konto na ten darmowy internet to procedura wyglądała tak że trzeba było odręcznie wypełniony wniosek zeskanować, dowód osobisty zeskanować. Wysłać to na adres mailowy, zrobić przelew 50 zł, zaczekać 30 dni na rozpatrzenie i po akceptacji udać się z dowodem osobistym do siedziby firmy w Warszawie która miała tylko jedną placówkę na całą Polskę. Na miejscu, po
Dzień dobry,
Informujemy, że zlecenie zwrotu Depozytu zostało przekazane do realizacji, a karta Aero2 została dezaktywowana w dniu