to sie nazywa efekt banki, ktorej ponoc nie ma, towar ktory jest powszechnie porzadany na calym siwecie jak ktos pomieszcznie gospodarczy przy budynki zamienia w "mieszkanie" ;)
@PiersiowkaPelnaZiol: 30k/metr, nie w polsce nie trzeba stać z batem nad ludźmi w ogóle, ktoś k---a schowek na miotły przerobił na apartament i jeszcze chce 30k/metr XDDD
@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0 Przy starszych blokach czasami były odstawione takie lokale usługowe. Ale wiata śmietnikowa też jest prawdopodobna xd
30k za metr machajacy_papiez.jpg nie wiem czy za darmo bym chciał coś takiego
@AtlantyQ: czy ja wiem, według mnie spoko cena za pewnie udogodnienia. np możesz się dogadać z sąsiadem że cie rano przez okno obudzi jak będzie szedł do pracy.
@PiersiowkaPelnaZiol: "Nowoczesna kawalerka z tarasem otoczona zielenią do sprzedania - w centrum Krakowa Wymarzone Studio - unikalne, otoczone ogrodem. Idealne również na biuro."
co to jest XD?
https://www.otodom.pl/pl/oferta/kawalerka-w-formie-domku-z-malym-tarasem-hit-ID4sXAX
to sie nazywa efekt banki, ktorej ponoc nie ma, towar ktory jest powszechnie porzadany na calym siwecie jak ktos pomieszcznie gospodarczy przy budynki zamienia w "mieszkanie" ;)
Przy starszych blokach czasami były odstawione takie lokale usługowe.
Ale wiata śmietnikowa też jest prawdopodobna xd
HIT!
@AtlantyQ: czy ja wiem, według mnie spoko cena za pewnie udogodnienia. np możesz się dogadać z sąsiadem że cie rano przez okno obudzi jak będzie szedł do pracy.
Wymarzone Studio - unikalne, otoczone ogrodem. Idealne również na biuro."