Aktywne Wpisy

Essapierds2007 +53
Boomerzy powinni być zwalniani z #pracbaza z kilku powodów.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.

Al-3_x +8
Mam ochotę sobie wrócić do czytania książek fantastycznych po latach. Najpopularniejsze serie jak Władcy pierścieni, Narnia, Harry Potter już znam. Gra o tron jeśli można ją zaliczyć do fantasy tez już była czytana. Brandona Sandersona też czytałem choć nie wszystko. Rodzimego Wiedźmina także znam. Ktoś mógłby mi więc polecić jakąś nową, ciekawą serie fantasy to przeczytania?
#ksiazki #fantastyka #pytanie
#ksiazki #fantastyka #pytanie

źródło: rivendell-by-mahdi-khomsaz
Pobierz
#airfryer
Do dużych porcji masz właśnie piekarnik
Ja mam https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/frytownice/frytkownica-beztluszczowa-lund-67574-air-fryer
I wcale nie jest za wielka. Najlepiej wychodzi jedzenie kiedy w koszyk zapełniony jest do połowy.
Jakbym drugi raz kupowała - kupiłabym większy, albo z opcją dwóch osobnych koszyków.
Co do bajerów w postaci zakres temperatury 30 st i ważenia jogurtu/suszenia warzyw. W mojej opinii to zbędna
Przy próbie smażenia jednocześnie frytek i np kurczaka dla 3 osób (lound można podzielić płytką) nie mieści się tak żeby wyszło dobrze. Jestem zadowolona ze sprzętu zwłaszcza, że jest śmiesznie tani
I nie dajcie się nabrać na fryery z 2 osobnymi komorami bo to nieporozumienie do takich celów
@Zabi96: Jeśli Ninja przekracza budzet to przypomniałem dobie to tej Amazonowej kopii AF500: https://www.amazon.pl/dp/B0BQ1XYKHC?smid=A2R2221NX79QZP&tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=606970527
Miałem przez 2 msc przed Ninją i w sumie dawała radę więc mogę polecić. Ale że trafiłem Ninje na promocji za 700 zł to Cecoteca dałem rodzicom