Aktywne Wpisy

lronman +25
pogodny_mis65 +21
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Oni ewidentnie nie wiedzą, że w razie wojny POTĘŻNE NATO po prostu przyjdzie i ich uratuje. Jedna głowica atomowa na Moskwę za każdy centymetr kwadratowy natowskiej ziemi*! Tak będzie!
Mogliby niczym Polska zaorać swój przemysł zbrojeniowy i po prostu kupić parę amerykańskich rakiet z zakazem użycia na terytorium wroga w pakiecie.
*-nie dotyczy centymetrów kwadratowych zajętych przez ruską rakietę pod Bydgoszczą.
#polska #ukraina #rosja #wojna #artyleria #slowacja
źródło: IMG_6884
Pobierz@czerwonykomuch: najpierw ogarnij roznice pomiedzy pociskiem artyleryjskim a rakietami manewrującymi xd
My nie musimy mieć supernowoczesnych rakiet. W tym względzie możemy liczyć na NATO, które powinno udzielić nam chociażby wsparcia z powietrza. My musimy mieć dużo rakiet krajowej produkcji do walenia po zgrupowaniach wojsk, magazynach, infrastrukturze i innych celach na terytorium wroga bez ograniczeń.
W wojnie na