Wpis z mikrobloga

@Bobokkk: to sie od razu dzwoni...ze Cię atakuje, goni, nie wiesz co robić i chyba go rozjedziesz jak Ci zajedzie drogę jeszcze raz i podejrzewasz, że jest pijany lub po narkotykach bo się dziwnie zachowywał i się rozłączasz. Jak zadzwonią to możesz dawać namiary jak jedziesz za gościem. Chyba, że coś o-------s i sie bales ze ci też coś przywalą (oczywiscie nie usprawiedliwiając szajbusa agresora).
  • Odpowiedz
@Bobokkk: kazali na komisariat przyjechać? Od razu bym sprawę załatwiał...jak się wyprze to jest szansa jakieś ślady czy dowody zabezpieczyć do postępowania. Szkoda podejrzewam nie mała bo to przez ubezpieczyciela musi iść, a kilka tys na pewno za takie coś sobie policzą. Tutaj to raczej nawet pod wandalizm można podciągać i to z urzędu ścigane..
  • Odpowiedz
@Bobokkk: https://www.prawo-cywilne.info/odszkodowanie-za-celowe-uszkodzenie-samochodu-488-c.html

na pewno ma lokalizację włączoną, na pewno są kamery po drodze i w okolicy, może nawet ślady butów zostały na tej klamce jego...powinni od razu zabezpieczyć. Sprawa karna, a nie cywilna wiec mają obowiązek...nie masz znajomego co by sprawę ruszył w policji? Przy zgłaszaniu powiedz, że doradzili Ci w mediach że to udostępniłeś żeby sprawę zgłosić na policję. Z tyłu głowy będzie, że może być nagłośnione ;)
  • Odpowiedz
@Bobokkk: Masz nagranie, świadków? Było to chociaż w zasięgu jakichś innych kamer? Centrum miasta? Bo jak nie, to będzie słowo przeciwko słowu. Nikt nie będzie mu próbki z buta pobierał i analizował, czy skład się zgadza z tym na samochodzie.
  • Odpowiedz
  • 3
@emasele: Tak, ogólnie nie o-----------m nic, pilnuje się żeby nie blokować lewego pasa, a że godziny szczytu to auto na aucie. No i patus mi spieprzył dzień. Szkoda że mu po stopie nie przejechałem.
  • Odpowiedz
  • 3
@emasele: Do teraz mnie nosi. Kurde, szkoda auta, nie jest to nie wiadomo co bo to 10 letnia astra, ale kurde człowiek dba a tu taki numer. Dobrze że odjechałem bo nie wiadomo co to był za psychopata, żałuję, że od razu nie dzwoniłem na policję na miejscu.

Kupuję wideorejestrator jak nic po tej akcji. Co ludzie mają w głowach :(
  • Odpowiedz