Znacie jakąś aplikacje gdzie dałoby się utworzyć flotę pojazdów dodać kilka samochodów wpisać daty przeglądów i żeby kilka osób miało do tego wgląd #motoryzacja
@Manahahahuman podepnę się pod pytanie bo niedługo też będę miał flotę pod sobą. Excel na dysku wirtualnym firmowym ewentualnie. @NuklearnySzpadel Excel jako planer spoko ale brakuje funkcji powiadomień z poziomu aplikacji chociażby.
@Ejber_z_Fyrtla @Manahahahuman może movcar? Wygląda jakby miał wszystko czego potrzebujecie, tylko jeszcze bym zobaczył jak wygląda dostęp dla kilku osób.
@Manahahahuman: Nie masz tam przypadkiem gpsów w autach? Często ich wewnętrzne aplikacje pozwalają wsprowadzić takie dane do systemu wraz z powiadomieniami. @Ejber_z_Fyrtla
@Manahahahuman: Jestem flotowcem w firmie. Aktualnie mam prawie 1200 samochodów aktywnych i używam aplikacji PasCom Flota II. Program płatny ale obsługa i wsparcie bardzo dobre. Gdy pracowałem z 200 samochodami to miałem od tego Excela, ale brakowało mi historii napraw, rozliczania kosztów itd. a tu już to posiadam.
#motoryzacja
https://apps.apple.com/pl/app/movcar-menad%C5%BCer-pojazd%C3%B3w/id1499513019?l=pl
Gdy pracowałem z 200 samochodami to miałem od tego Excela, ale brakowało mi historii napraw, rozliczania kosztów itd. a tu już to posiadam.