Aktywne Wpisy

Dobranoc wszystkim i życzę miłego poniedziałku.
źródło: IMG_20250320_043208_463
Pobierz
Aeterna +1
Huop skończył Silent Hill f i ma rozkmine. Daję 8,5/10. Tfu na te opinie dziada z wąsem, który nawet gry nie przeszedł a opinia ta jest powielana przez innych co nawet gry nie odpalili. Walka jest bardzo dobra. Klimat wylewa się z ekranu. Fabuła po zakończeniu na prawdę nabiera sensu. Dwójki nie przebije, ale to mocny zawodnik. Minusem byłaby tu tylko cena, ale to nie jest element rozgrywki.
#silenthill #
#silenthill #
źródło: 1000173241
Pobierz

#motocykle
źródło: 1000004642
Pobierz@Shinyz0: tak tak, na pewno xd (sprawdzone żebyś nie znalazł co jest nie tak) zwłaszcza taki moto z 3k przebiegu, po prostu jakiś idiota bogacz kupił, zobaczył że to nie to i zostawił w salonie żeby jak najwięcej na nim stracić, prawdziwa okazja ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
@Shinyz0: No to żebyś się k... nie zdziwił.
;-)
Gx
Liberty przyjmuje w rozliczeniu motocykle, dają ceny mocno zaniżone rynkowo i sprzedają komuś kolejny. Sprawdź oczywiście czy wszystko jest ok u nich na miejscu, historię etc. Mi od razu zrobili przed zakupem serwis olejowy, żeby była laleczka.
Natomiast typowo bać się jak kupowany od mirka handlarza po improcie z Francji nie bałbym się.
a) zostawiają obecny (nowy żeby było drożej) którym nic nie pojeździli
b) biorą nastepny (pewnie też nowy, bogaci idioci) bo jednak chwyciła zajawka
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
W sumie mój Streetfighter jest od kumpla, któremu się podobał ale w sumie go ręce bolały, potem kupił Multistradę V2, potem
@wiktorbo: a co mają mówić w salonach? "w-----ł, wymieniliśmy plastiki, naprostowaliśmy z grubsza lagi i idzie na sell"? "skręciliśmy licznik i sprzedajemy jako prawie nówkę"? no salony ostoja prawdy... zresztą co ja będę, jak chcecie tak macie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
widać zbyt biednych ludzi znam, tymczasem jak
Widocznie zbyt biednych ludzi znasz, prawda.
http://www.elmotoblog.pl/post/liberty-motors-opinia-po-zakupie-uzywanego-motocykla
Jeden post sprzed 10 lat, mój światpogląd się odmienił kompletnie, dziękuje za oświecenie (ꖘ‸ꖘ)
U------ś sobie, że kupując z ASO motocykl używany zostawiony w rozliczeniu na pewno będzie mina i trzymasz się swojego. Bo na pewno nikt nie sprzedaje motocykla jak mu się znudzi po chwili.
Jedź do Liberty i zobacz jaki tam jest przemiał, to nie Mirek