Wpis z mikrobloga

Gdybym mial kase to chcialbym sie wyniesc od starych ale tylko dlatego ze mieszkam na obrzezach malego powiatowego. Szkoda ze sie nie urodzilem w big city life #przegryw
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fishwater: U mnie nic nie ma i tylko posiadanie auta mnie ratuje, ale dużych miast też zbytnio nie lubię, nie umiałbym tam żyć, za dużo ludzi dookoła, i do tego przybija fakt, że oni ŻYJĄ, realnie, nie jak przegrywy.
No i u mnie jest jako tako się gdzieś przejść, zagajniczki gdzie nikogo nie ma, jedynie czasami gówniarze normiki w weekendy tam chleją i pewnie się ruchają bo kondony gdzieniegdzie można
  • Odpowiedz
  • 1
@L00s3r02 @Dinek30 @Spojler22 Właśnie sam nie wiem czy ta wyprowadzka by wpłynęła na mnie tak że bym rozwinął skrzydła czy negatywnie bo bym widział tyle ludzi którzy mają życie, a może ja sam bym wtedy zaczął żyć. Ja mieszkam praktycznie w lesie obecnie. Jest super ale jak jest lato
  • Odpowiedz
@Fishwater: Zależy jak bardzo jesteś dynamiczny i jak szybko byś znalazł jakaś ekipę. Bez znajomych życie w mieście niczym nie będzie się różnic od wsi.
  • Odpowiedz